Esittelyssä Samsung Galaxy Book Pro 360 13” 5G – vaativan käyttäjän tehokannettava

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 16 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


 


Samsungin kannettavien tietokoneiden valikoima kasvoi jo aiemmin kesällä ja nyt on uuden mallin vuoro. Uusi kannettava kulkee nimellä Galaxy Book Pro 360 13” 5G. Aiempaan Galaxy Book GO -malliin verrattuna kyseessä on täysin eri hintaluokan laite, joten se on niin tekniikaltaan kuin ominaisuuksiensakin puolesta erilaiseen tarpeeseen tehty kannettava. Yksi tärkeimmistä eroavaisuuksista mallien välillä on 5G-ominaisuus, jolla Pro-malli on nyt varustettu.


 


Tyylikäs ja monikäyttöinen tehopakkaus


 


Galaxy Book Pro 360 taipuu nimensä mukaisesti 360 astetta. Kosketusnäyttönsä ja näytön suuren kääntösäteen ansiosta sitä voit käyttää sitä vaikkapa luonnoslehtiönä. Book Pro 360 on lisäksi kevyt ja ohut, painoa vain 1,063 kg. Ohuen muotoilunsa ansiosta se mahtuu pienempäänkin laukkuun, ja on kevyt kuljettaa mukana. Vaikka ulkomuoto onkin siro, sisältää uutuusmalli silti paljon tehoa ja suorituskykyä. Kuorien alla hyrrää Tiger Lake -tuoteperheen Intel Core i7 -prosessori. Suorittimen teho on 2,1 GHz, mutta tarvittaessa se voi siirtyä jopa 4,4 GHz turbotilaan kuluttamatta kuitenkaan enempää virtaa. Se osaa mukauttaa tehonsa automaattisesti siihen, mitä sillä hetkellä tarvitset. Kun et tarvitse niin paljon tehoja, myös kone toimii hiljaisemmin ja akkua säästäen. Energiatehokas grafiikkapiiri antaa tehoa mediasisällön katselulle ja editoinnille. Ja energiatehokkuuden ansiosta akkukaan ei kulu niin nopeasti. Pitkäkestoinen akku on tämän tason kannettavassa perusominaisuus, mutta jos virta on vähissä, 65 W pikalaturi lataa akun melko sukkelasti.


 


Huipputerävä näyttö ja miellyttävä näppäimistö tekevät käytöstä helppoa


 


Full HD Super AMOLED -kosketusnäyttö on silmille hellävarainen ja toistaa värit tarkasti ja terävästi. Hyvän kontrastisuhteen ansiosta näet näytön sisällön myös ulkona työskenneltäessä. Näyttö on samaa tekniikkaa kuin Samsungin parhaissa puhelimissa, joten jos sinulla on kokemusta vastaavasta puhelimen näytöstä, tiedät mitä odottaa myös kannettavalta. LCD-näyttöön verrattuna AMOLED-näytön värivolyymi on 35% suurempi, ja kontrasti 200 kertaa syvempi. Silmäystävällisyydestään se on saanut Eye Care -sertifikaatin. Sinivalon määrä on pienempi LCD-näyttöön verrattuna, joten se ei häiritse samassa huoneessa olevia yhtä paljon kuin aiemmat mallit. AMOLED-tekniikka kuluttaa myös vähemmän virtaa. Laitteen mukana toimitetaan myös S-Pen-kynä, joten voit käyttää näyttöä tabletin tavoin. Kynä kulkee mukana kätevässä suojakotelossa.


 


Näytön lisäksi myös näppäimistöön on panostettu. Keyboard Pro -näppäimistössä on aiempiin malleihin verrattuna isompi kosketuslevy, ja sen käyttäminen on kaikin puolin miellyttävämpää leveiden ja kaarevien näppäimien ansiosta. Kirjoittamisesta aiheutuu entistä vähemmän ääntä ja lisäksi näppäimistö on taustavalaistu siten, että se miellyttää silmiä. Virtapainikkeeseen on myös integroitu sormenjälkitunnistus, joten sisäänkirjautuminen on helppoa ja nopeaa.


 


Tarkemmat tekniset tiedot:


 



  • Näyttö: 13,3”

  • Resoluutio: Full HD AMOLED 1920 x 1080

  • Suoritin: Intel Core i7-1160G7

  • Paneeli: AMOLED, 360 Nits, DCI-P3: 100%

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro

  • Näytönohjain: Intel Iris Xe Graphics

  • Kiintolevy: 512 Gt NVMe SSD Ääni: 2 x 5 W Stereokaiuttimet, Smart Amp, SoundAlive

  • Akku: 63 Wh, 65 W USB-C-laturi

  • Verkko-ominaisuudet: Wi-Fi 6 (Gig+) 802.11 ax 2x2 Bluetooth v 5.1

  • Liitännät: 1 x Thunderbolt 4, 2 x USB-C, 1 x kuloke/mikrofoniliitin

  • Mitat: 302,5 x 202,0 x 11,5 mm.

  • Paino: 1,063 kg


 


 


Alla olevasta videosta näet, kuinka saumattomasti Book Pro toimii yhdessä muiden Samsungin laitteiden kanssa. 👇>


 


 



 


Samsung Galaxy Book Pro 360 13” 5G on tilattavissa verkkokaupastamme ja toimitukset alkavat arviolta 7.10. Myyntipakkaus sisältää kannettavan lisäksi 65 W laturin, USB-C-johdon ja S-Pen-kynän. Katso myös kannettavalle sopivat lisätarvikkeet verkkokaupan valikoimasta.


 


Onko sinulla jo kokemusta 360 astetta kääntyvistä kannettavista ja mihin tilanteeseen ne sopivat mielestäsi parhaiten?


 


Lue myös nämä:


 



 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa