peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58787 Jäsentä
163261 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Esittelyssä Samsung Gear S2 Classic -älykelloYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 613
1/4

Esittelyssä Samsung Gear S2 Classic -älykello

 

Sain testattavaksi ensimmäistä kertaa elämässäni älykellon, pääsin testaamaan Samsungin uutuuskelloa Gear S2 Classic:ia. Testaan kelloa niin vapaalla kuin töissäkin.

 

Minulla ei siis ole älykelloista yhtään mitään kokemusta, tiedän suurinpiirtein mitä niillä tehdään mutta käytännössä en tiedä näistä mitään. Joten on mukava päästä testaamaan älykelloa ja koska tykkään muutenkin kaikista lisälaitteista ja härpäkkeistä niin mikä ettei.


Tsekatkaas alkuun lyhyt esittelyvideo.

 

 

Samsung on tehnyt jo useita älykelloja ja nämä viimeisimmät eli Gear S2 ja Gear S2 Classic esiteltiin kolmisen kuukautta sitten. Kyseessä on älykello joka näyttää päällepäin ihan tavalliselta kellolta, ja riippuen millainen "skini" sulla on valittuna kelloosi niin näytön aktivointi voi kieliä että kyseessä on älykello - tai sitten ei Hymiö Onnellinen

 

DSC_0122.JPG

 

Ranneke on nahkainen ja tuntuu mukavalta kädessä.

 

DSC_0136.JPG

 

Kello ladataan langattomasti, eli se otetaan pois ranteesta ja laitetaan tuollaiseen pieneen mukana tulevaan dockiin / lataustelineeseen. 

 

DSC_0139.JPG

 

Kello vaatii toimiakseen uudehkon Android-puhelimen (käyttöjärjestelmä Android 4.4 tai uudempi + 1,5GB RAM-muistia), ja minulla kellon parina toimii Sonyn Xperia M5. Hox, siis muutkin puhelimet käy tämän pariksi kuin vain Samsungin puhelimet ja tämä on hyvä juttu koska tämän kellon myötä samalla ei välttämättä mene vaihtoon myös puhelin.

 

Kello ja puhelin viestivät keskenään ainakin bluetoothin välityksellä, käsittääkseni myös WLAN:n kautta koska ainakin sellaisen vaihtoehdon löysin asetuksista (pitää kokeilla tätä myöhemmin). 

 

Aletaan keräämään käyttökokemuksia tähän ketjuun --> linkki, kirjoitan sinne itse kokemuksia ja te muutkin joilla on tämä S2 Classic tai sporttisempi S2 niin tulkaahan tekin jakamaan sinne omia kokemuksianne näistä kelloista Hymiö Onnellinen

 

Tsekkaa tarkemmat speksit ja samalla voit vaikka tilata oman Gear S2 Classicin täältä --> linkki 

Ja sporttisemman version eli Gear S2:n täältä --> linkki

⎮Telia Yhteisön capitán⎮Apple iPhone XS Max⎮Apple iPad Air 2⎮ Apple TV 4K⎮Apple MacBook Pro⎮

0 tykkäystä
3 vastausta
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎06-04-2009
Kirjoituksia: 346
2/4

Vs: Esittelyssä Samsung Gear S2 Classic -älykello

Kerropa sitten hyvällä tahdilla tästä kokemuksiasi? Olen ajatellut myös tämän Classic-mallin hankkia, mutta kun mitään en näistä puoliälykelloista tiedä niin olisi mukava kuulla kokemuksia eikä vain mainostekstiä. Onhan niitä muitakin malleja mutta Classic näyttää ulkonäöltään sopivan korostamattomalta että se saattaisi kulkea kätevästi mukana työssä auton ratissa istuessa ja muualla. Niin, kun työssä ei oikein asiakkaiden läsnäollessa ole suotavaa puhelinta käpistellä ja viestejäkin tulee pitkin päivää sekä kollegoilta että pomolta.

0 tykkäystä
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 613
3/4

Vs: Esittelyssä Samsung Gear S2 Classic -älykello

@VMJ, otahan seurantaan tuo käyttökokemukset -ketju --> linkki. @Jusbali päivitti sinne just tuoreet kommentit ja minä kirjoitan sinne kohta myös omani Hymiö Onnellinen

⎮Telia Yhteisön capitán⎮Apple iPhone XS Max⎮Apple iPad Air 2⎮ Apple TV 4K⎮Apple MacBook Pro⎮

0 tykkäystä
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎06-04-2009
Kirjoituksia: 346
4/4

Vs: Esittelyssä Samsung Gear S2 Classic -älykello

Otin jo seurantaan, ja kommentoinen kunhan kommentoitavaa tulee. Ostin kellon kun kävin Oulussa kaupungilla käpsehtimässä ja sattui vastaani Samsung store. 

 

Kahden päivän käytön jälkeen ilman mihinkään hienouteen tutustumista voin todeta, että hyvä hankinta.

 

Kun työssä ajan, puhelin paidan rintataskussa villapaidan ja puseroiden alla vain nappikuulokkeen johto kaula-aukosta ulos, niin saapuvaan puheluun on erinomaisen näppärä vastata kellotaulusta. Tai hylätä jos tulee soitto johon ei juuri nyt ole tarvetta vastata. Samoin tekstiviesti, sen tulemisen huomaa ja voi sitten vilkaista pikaisesti kellotaulusta ja sitten myöhemmin sopivassa tilanteessa kaivaa luurin taskusta esille.

0 tykkäystä