Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65040
Kirjoituksia 176742

Esittelyssä uusi Apple iPhone SE - saatavuudet ja toimituksetHighlighted

Esittelyssä uusi Apple iPhone SE - saatavuudet ja toimitukset

Moderaattori
Viestejä 496 kpl

Esittelyssä uusi Apple iPhone SE - saatavuudet ja toimitukset

1/159

Uusi iPhone SE.png

 

Uusi iPhone SE julkistettiin 15.4. Tässä artikkelissa kerromme uuden iPhonen ennakkomyynnistä, käymme läpi puhelimen tärkeimmät ominaisuudet ja päivitämme tietoa toimitusten etenemisestä. Lisäksi järjestämme arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi AirPods Pro -kuulokkeet.

 

 

iPhone SE - iPhone 8:n muotoilu yhdistettynä huipputehoihin

 

Apple iPhone SE:n sisällä sykkii A13 Bionic siru, joka löytyy myös iPhone 11 Pro -mallista. Tehokkaan sirun ansiosta esimerkiksi appien käynnistys ja uusimpien pelien pelaaminen tuntuu laitevalmistajan mukaan sujuvalta. Puhelimessa on 4,7 tuuman Retina HD -näyttö ja laitteen runko on valmistettu lasista sekä alumiinista. iPhone SE on muotoiltu iPhone 8 -mallin mukaan ja siksi se muistuttaakin ulkoisesti vuonna 2017 julkaistua virkaveljeään. Laitteesta löytyy myös IP67-luokitus, joten se kestää Applen mukaan roiskeet, pirskeet, läiskeet ja pulahdukset, eikä pölykään ole ongelma.

 

Edistyksellinen kamerajärjestelmä mahdollistaa muoto­kuva­tilan, joka korostaa kuvauskohdettasi sumentamalla taustan tyylikkäästi myös selfieissä. Syvyydensäädön avulla voit sumentaa taustaa ennen kuvan ottamista tai sen jälkeen. Sumennusefektiä voi säätää myös erikseen yksinkertaisella säätimellä. Kamerasta löytyy myös kuusi studiotasoista tehostetta, jonka avulla voit säätää valaistusvoimakkuutta, jolloin kuvauskohteesi näkyy parhaassa mahdollisessa valossa.


Applen mukaan iPhone SE:llä voit katsoa jopa 13 tuntia videota yhdellä latauksella. Puhelin tukee langatonta latausta ja pikalatauksen ansiosta saat ladattua akun nollasta jopa 50 prosenttiin puolessa tunnissa. Laite tukee myös viimeisintä WiFi 6 -standardia, joka mahdollistaa entistä nopeammat ja vakaammat yhteydet WiFin ylitse.

 

Uudesta iPhonesta löytyy tuki eSIMille ja liittymäasiakkaanamme saat myös uudelle omenallesi pidennetyn 3 vuoden takuun.

 

iPhone SE 2020 product red.png

Ennakkotilaukset ja toimitukset

 

Ennakkotilattavaksi uusi iPhone SE tulee perjantaina 17. huhtikuuta kello 15.00 ja toimitukset alkavat 24.4. iPhone SE -mallia myydään kolmessa eri muistikoossa: 64 Gt 128 Gt ja 256 Gt ja puhelin on saatavilla kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena sekä punaisena. Voit ennakkotilata uuden iPhone SE:n 17.4. alkaen verkkokaupastamme (laitteet ilmestyvät verkkokauppaan, kun myynti alkaa). Kerromme tässä ketjussa laitteiden saatavuudesta ja päivitämme tietoja toimitusten etenemisestä.

 

Laitteen tarkat speksit löydät Applen sivuilta.

 

Arvonta

 

Laitamme uuden iPhone SE -mallin julkaisun kunniaksi pystyyn arvonnan, jossa on palkintona kahdet Apple AirPods Pro -kuulokkeet. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän artikkelin alle, mikä uusista Apple iPhone SE-malleista kiehtoo sinua eniten (muistikoko ja väri). Alla on lueteltu kaikki saatavilla olevat uudet iPhone SE -mallit. Arvontaan voi osallistua 16.6 - 22.4.2020 

  1. iPhone SE 64 Gt musta
  2. iPhone SE 64 Gt valkoinen
  3. iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED™
  4. iPhone SE 128 Gt musta
  5. iPhone SE 128 Gt valkoinen
  6. iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™
  7. iPhone SE 256 Gt musta
  8. iPhone SE 256 Gt valkoinen
  9. iPhone SE 256 Gt punainen (PRODUCT)RED™

 

Arvonnan säännöt löydät Lue lisää -painikkeen takaa. Onnea kaikille arvontaan 🙂

 

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT
Onnea voittajille: @Solid ja @Aliverkkosukat 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Esittelyssä uusi Apple iPhone SE - saatavuudet ja toimitukset


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 16.6 - 22.4.2020 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) Apple AirPods Pro -kuulokkeita. Yksi kuulokepari/voittaja. Palkinnon arvo 279 €.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän artikkeliin, mikä uusista Apple iPhone SE-malleista kiehtoo sinua eniten (muistikoko ja väri). 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 23.4.2020 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisössä yksityisviestitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisö-nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 16.4.2020

 

Vastaa
158 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 448 kpl

2/159

Wow tukee langatonta latausta ja voi katsoa jopa 13 tuntia videota 🤗

1. 64 Gt riittäisi minulle ihan hyvin kun säilöisin suurimman osan kuvista ja videoista pilveen.

2. Punainen se olla pitää, nykyinen iPhone SE on ruusukultainen.

Vastaa
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/159

1. Muisti 64gt riittää.

2. Valkoinen, kun ei ole hopeista:)

Vastaa
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

4/159

7. iPhone SE 256 Gt musta

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

5/159

Harmi kun valkoisessa mallissa ei ole valkoista etupaneelia, joten tämän takia musta malli olisi ehkä mieluisin, sopisi mustan iPad minin kanssa yhteen. Toisaalta tätä samaa värien outoa logiikkaa olen ihmetellyt pitkään, esim. iPhone 11 ja XR malleissa hienoja värejä joita ei nyt sitten saakaan tähän SE:hen. Sama juttu vanhojen Lumioiden kanssa, 620:ssa oli hieno omenan vihreä jota ei muissa malleissa ollutkaan.

 

Koon puolesta 64 gigaa riittäisi hyvin, mutta hinnat tippuneet sen verran että ottaa samalla 128 gigaisen ja säästää hermoilut gigojen kanssa, jos joskus videoita innostuu kuvailemaan. Joten musta 128 gigainen kiinnostaa, mutta uskon että vanhalla 6S:llä mennään vielä vuosi eteenpäin.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

6/159

Paras malli olisi itselle iphone se 256 product red!

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

7/159

Tuttu ja turvallinen ulkomuoto. Musta ja 128 Gt sen olla pitää.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

8/159

Ehdottomasti kiinnostaa tuo perus pekka Iphone SE, 64Gt, punainen väri miellyttää vahvasti silmää. Kerran jo tilattu Iphone 8, mutta palautetttu kun päätinkin jatkaa odottelua. Nyt on tullut ja huomenna tilaten. 💪

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

9/159

iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

10/159

iPhone SE 128 ja musta

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.