Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

HONOR CHOICE.png

 

Honor toi viime vuoden loppupuolella markkinoille Honor Choice True Wireless -kuulokkeet, jotka näyttävät nopeasti katsottuna aivan Apple AirPods Pro -kuulokkeilta. Nämä roiskeenkestävät kuulokkeet tarjoavat käyttäjälle jopa 6 tuntia yhtäjaksoista kuunteluaikaa. Latauskotelon avulla voit ladata kuulokkeet kolmeen kertaan, joten voit käyttää kuulokkeita 24 tuntia ilman, että latauskoteloa tarvii välissä latailla. Kuulokkeet muodostavat yhteyden älypuhelimeesi automaattisesti, kun otat ne pois latauskotelosta. Toki sinun tulee ensin muodostaa laitepari esimerkiksi puhelimesi kanssa. Latauskotelo on varustettu magneeteilla, joten kuulokkeet pysyvät napakasti paikallaan. Lisäksi voit itse valita, kuunteletko musiikkia tai puhutko puheluita yhdellä vai molemmilla kuulokkeilla. Tämä voi olla näppärää silloin, kun haluat olla tietoinen siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Paketin mukana toimitetaan tiiviisti istuvat silikonista valmistetut korvatyynyt kolmessa eri koossa, jotta jokainen käyttäjä löytää varmasti itselleen sopivan istuvuuden. Honor Choice -kuulokkeissa on myös IP54-luokitus, joten voit nauttia musiikista niin salilla treenatessa kuin ulkona liikkuessakin.

 

Molemmat kuulokkeet sisältävät yhteensä 4 mikrofonia, joissa on virtuaalinen signaalinkäsittelytekniikka. Tekniikka tunnistaa toisen osapuolen äänen ja erottaa sen ympäristön häiriöistä, jotta taustamelu ei häiritse tärkeitä puheluita. Kummastakin kuulokkeesta löytyy myös kosketusohjaus, joten voit hallita musiikkia ja puheluita nopeasti sormenpään napautuksella. Honor kertoo, että 7 mm:n kalvo on hienosäädetty siten, että se tuottaa syvän ja puhtaan basson sekä täyteläisen äänen koko taajuusalueella. Etenkin keskipitkällä ja korkealla äänellä nämä kuulokkeet pääsevät Honoirin mukaan loistamaan. Kuulokkeet saa yhdistettyä puhelimeen Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Kuulokkeiden viive voi olla laitevalmistajan mukaan pienimmillään vain 130 millisekuntia. Arvosteluissa kuulokkeita onkin kehuttu pienestä viiveestä ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

 

Tekniset tiedot:

  • Kaiuttimen impedanssi: 16 ohm
  • Akun kapasiteetti: korvakuuloke 55 mAh. latauskotelo 500 mAh
  • IP-luokitus: IP54
  • Latausportti: C-tyypin USB
  • Langaton yhteys: Bluetooth 5.0
  • Äänikoodekit: SBC- ja AAC
  • Paino: 47,1 g
  • Myyntipakkauksen sisältö: Langattomat bluetooth-kuulokkeet (keskikokoiset korvatulpat), latauskotelo, kaksi paria korvatulppia (1 x suuri, 1 x pieni), USB-C latauskaapeli, käyttöohje, takuukortti
  • Takuu: 24 kk

 

Honor choice bluetooth.png

TILAA TÄSTÄ

 

 

Lue myös:

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Honor-Choice-True-Wireless-Earbuds/ba-p/218144
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.