Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Huawei Watch 2 Gt Pro & Fit.png

 

Huawei on julkaissut kaksi kellouutuutta. GT-sarja on saanut uuden jäsenen ja uusi Fit-kello on luotu erityisesti kuntoilijoita silmällä pitäen. Tehdään kumpaiseenkin lähempää tuttavuutta alla. 

 

Huawei Watch GT2 Pro

 

Huawei GT2 Pro on tyyliltään klassinen ja saatavilla niin ikään klassisissa mustan ja harmaan väreissä. Se tarjoaa pitkän akunkeston, joka lienee kellon yksi suurimmista valteista. Valmistaja kertoo kellon kestävän käytössä jopa kaksi viikkoa, ja kun välillä joutuu kelloa lataamaan, onnistuu se silloin tehokkaasti langattomasti. Pikalatausominaisuus voi olla myös joskus tarpeen, jo viiden minuutin lataus tuo kellolle 10 tuntia lisää käyttöaikaa. Kiireiset aamusi on pelastettu!

 

Kello vaikuttaa pintamateriaaliensa puolesta jaksavan ja kestävän hyvin arjen menoissa ja liikkeissä. Huawei kuvailee kellotaulun olevan kulutusta kestävää safiirilasia ja taustan iholla miellyttävän tuntuista kiiltävää keramiikkaa. Näiden materiaalien uskoisi tekevän kellosta ranteessasi sopivan huomaamattoman ja huolettoman.

 

Sporttiominaisuuksista nousee esiin erityisesti kellon kyky mitata veren happipitoisuutta koko harjoituksesi ajan. Huawein oma TruSeen TM 4.0+ -sykkeenseurantatekniikka puolestaan lupaa AI-sykealgoritmilla tarkemman sykkeen varmistamisen, sillä kello hälyttää sinua havaitessaan sykkeen olevan liian korkea tai matala. Kello tarjoaa dataseurannan yli 100:lle eri harjoittelutilalle. Uusina lajeina edeltäjiinsä verrattuna kelloon on tuotu golf, hiihto, laskettelu ja lumilautailu. 

 

Tilaa kello tästä

 

 

Huawei Watch GT 2 Pro noudattaa muotoilultaan klassista linjaa.Huawei Watch GT 2 Pro noudattaa muotoilultaan klassista linjaa.

Huawei Watch Fit

 

Huawei Watch Fit on saatavilla hieman perinteisistä kelloväreistä poikkeavissa mintun ja  vaaleanpunaisen väreissä, mutta myös tutusti mustana. Metallirunkoinen ja  326 PPI tarkkuudella varusteltu AMOLED -näyttö saattaa kulmikkaasta muotoilustaan johtuen etäisesti tuoda mieleen Apple Watchin. Ominaisuuksiltaan valmistaja lupaa kellolle miltei yhtä pitkää käyttöaikaa (10 h) ja lataushuolettomuutta kuin GT 2 Pro. Talvea kohden mentäessä valon määrä vähenee, mutta siitäkin huolimatta ja juuri sen takia mielestäni mainitsemisen arvoinen ominaisuus on kellon näytön automaattinen kirkkaudensäätö. Näet näytön aina sopivalla kirkkaudella ilman välisäätämisiä niin hämärällä lenkkipolulla kuin kirkkaasti valaistulla kuntosalilla.

 

Huawei Watch Fit pitää sisällään lukuisan määrän treenaamista tukevia toimintoja. Se tarjoaa tarkat ja reaaliaikaiset harjoitustiedot 11 ammattiurheilutilalle, mukaan lukien juoksun, uinnin ja pyöräilyn. Lisäksi sen 85 mukautettavan harjoittelutilan avulla pystyt kehittymään lajissasi, olipa kyseessä jooga tai korkean intensiteetin intervalliharjoitukset. 

 

12 pikatreenausanimaatiota täyttävät myös päiväsi luppohetket, kun valittavanasi on vaikkapa sellaiset treenit kuin liikunta työpäivän aikana, koko kehon venytys tai vatsalihastreeni. Lisäksi löydät kellosta havainnollistukset 44 tavalliselle liikkeelle. Kello kertoo ja analysoi ammattilaistasoisesti liikuntasuoritustesi vaikutuksista kehollesi ja voinnillesi. Kello tarkkailee sykkeesi ja happisaturaatiosi tasoja, ja lähettää ilmoituksen jos sykealue poikkeaa normaalista. 

 

Tilaa kello tästä

 

Huawei Watch Fit on saatavilla hempeän mintun sekä vaaleanpunaisen lisäksi mustana.Huawei Watch Fit on saatavilla hempeän mintun sekä vaaleanpunaisen lisäksi mustana.

 

TEKNISET TIEDOT:

 

  Huawei Watch GT2 Pro Huawei Watch Fit
Näyttö

Pyöristetty AMOLED näyttö, full-screen, kosketusnäyttö tukee pyyhkäisyä ylös, alas, vasemmalle ja oikealle sekä painamisen ja pitkän painamisen komentoja


Tarkkuus: 454 x 454 pikseliä


Koko: 1.39 tuumaa, 326PPI

AMOLED värinäyttö


Tarkkuus: 280 x 456 pikseliä


Koko: 1.64 tuumaa, 326PPI ultrakirkas näyttö,
0.95 kapea kehys

Mitat 46.7 x 46.7 x 11.4mm 46 x 30 x 10,7 mm
Paino noin 52 g (ilman ranneketta) noin 21 g (ilman ranneketta)
Akunkesto noin 2 viikkoa noin 10 päivää
Muisti 4 GB ROM, 32 MB RAM  
Bluetooth Bluetooth taajuus: 2.4 GHz, BT 5.1 (Tukee BLE/BR/EDR) Bluetooth-taajuus: 2.4 GHz
Bluetooth 5.0
Suurin Bluetooth-lähetysetäisyys 150 m (ilman esteitä)  
Sensorit Kiihtyvyyssensori, gyroskooppisensori, geomagneettinen sensori, optinen sykesensori, ympäristön valontunnistin, ilmanpainesensori, kapasitiivinen sensori 6-akselinen IMU-sensori (kiihtyvyyssensori,
gyroskooppinen sensori), optinen sykesensori, kapasitiivinen sensori, ympäristövalosensori
GPS Tuettu Tuettu
Värinämoottori Tuettu  
Mikrofoni Tuettu  
Kaiutin Tuettu  
Vedenkestävyysluokka 5ATM 5ATM
Käyttöjärjestelmän yhteenkuuluvuus Android 5.0 tai uudempi / iOS 9.0 tai uudempi Android 5.0 tai uudempi / iOS 9.0 tai uudempi

 

 

Innostuitko jommasta kummasta tai onko sinulla aiempaa kokemusta Huawein kelloista? Kerro meillekin! 

 

Lue lisää:

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-sporttikellot-Huawei-Watch-GT2-Pro-amp-Huawei-Watch/ba-p/211213
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.