Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

IMG_1895.jpg

 

UNBOXING

 

Pienen varoituksena sanasena tämä artikkeli on osana kaupallista yhteistyötä Telian kanssa, mutta jatketaanpa etiäpäin sano mummo lumessa!

 

 

*Bling bling*...

 

iPhone-puhelimeeni ponnahti ilmoitus tulevasta lähetyksestä Postin omaan äppiin eikä aikaakaan, kun lähetykseni oli käsitelty jo torstaina ja saapui perille seuraavana päivänä. Postipussi painoi vain 1,9 kiloa tietojen mukaan ja hämmästelin vähäistä painoa saadessani sen käsiini S-marketin Postissa.

 

Kotiin päästyäni en maltannut odottaa, joten otan muovikääreen "Galaxy"-pakkauksen ympäriltä, avaan kannen ja sieltähän paljastuu itse Samsungin 5G-läppäri, kynä, laturi, pikaopas, tuotetakuutiedot ja SIM-kortin poistotyökalu. Vau!

 

IMG_1923.jpg

 

Se sana jäi mieleeni kummittelemaan. Sisältö vaikuttaa ensisilmäyksellä laadukkaalta ja samaan aikaan vaatimattomalta. Arvostan sitä ettei mitään ylimääräistä pikkutavaraa ole mukana, jottei se kuormittaisi ympäristöä suotta nykypäivänä.

 

Tietokoneen pinta tuntuu sileältä, väriltään kiiltävän hopea, aavistuksen viileä ja muotoiluun on selvästi kiinnitetty erityistä huomiota Samsungilla. Tietokoneen paksuus on suurin piirtein mustekynän kokoa ja pystyn nostamaan kevyesti yhdellä kädellä. 13,3 tuuman näyttö taipuu kokonaan taakse ja sitä voi käyttää tablettina. Jos otat vaikkapa A4 tulostinpaperin esille, niin se on tismalleen samankokoinen!

 

IMG_1922.jpg IMG_1925.jpg IMG_1936.jpg IMG_1937.jpg IMG_1897.jpg IMG_1939.jpg

 

N√§pp√§imist√∂ tuntuu hyv√§lt√§ k√§sin kosketeltaessa ja siin√§ oli mielest√§ni mukavasti tuntumaa painaessa n√§pp√§imi√§. Tuuletusaukko on n√§yt√∂n alapuolella niin sanotusti n√§pp√§imist√∂n takana enk√§ meinannut huomata sit√§ aluksi. L√§pp√§rin pohjan etuosassa lukee ‚ÄĚSound by AKG‚ÄĚ, joka viittaa tunnettuun audiotekniikkavalmistajaan √§√§nimaailman osalta.

 

Ennen kuin pääsin vauhtiin niin aloitin tyhjän akun latauksen ja aikaa täyteen lataamiseen kului jotakuinkin alle 40 minuuttia.

 

IMG_1942.jpg

 

Raapustelen hivenen myöhemmin läppärin käyttökokemuksia seuraavassa aiheessa, jossa syvennyn varsinaiseen käyttöön. Jos heräilee kysymyksiä tai haluaisit tietää jotakin laitteesta testivaiheissani niin sana on vapaa!

 

Psst.. Galaxy Book Pro 360 -tietokone l√∂ytyy Telian verkkokaupasta, josta voi katsella tarkemmin laitteen ominaisuuksia ja k√§√§ri√§ vaikka pukinkonttiin joululahjaksi! ūüėČ

Sekunti
Kunniajäsen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-Book-Pro-360-5G-taipuu-moneksi/ba-p/232232
Linkki kopioitu
4 kommenttia ūüĎá
Tietoa kirjoittajasta
Olen asiakaspalvelun, tietotekniikan ja myyntityön ammattilainen, jotka ovat lähellä sydäntäni. Erinäköiset ongelmat ovat tehty ratkaistavaksi ja siitä erityisesti pidän. Eksyin tänne Yhteisöön jo vuonna 2016 Sonera Klaanin ajoilta ja sille tielle jäin. Telia Yhteisön parhautta on sen moninaisuus eikä koskaan ole olemassa tyhmiä kysymyksiä vaan niitä vastauksia edelleen!