Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Asus ROG Phone Telia.jpg

 

 

Asus ROG Phone näyttää äkkiseltään katsottuna tavalliselta puhelimelta. Takakansi on futuristisen näköinen joka kuitenkin vihjaa siitä, että nyt ei ole kyseessä ihan tavallinen kapula. Vai mitä sanot?

 

Asus ROG Phone edestä ja takaa.jpg

 

 

Asus ROG Phone on erityisesti pelaamiseen suunniteltu puhelin. Mitä se siis tarkoittaa?

 

Mobiilipelaaminen, kuten pelaaminen yleensäkin, vaatii paljon tehoa ja sitä ROG Phonesta löytyy. Puhelimessa on ylikellotettu kahdeksanytiminen Qualcomin Snapdragon 845 -prosessori sekä Adreno 630 grafiikkaprosessori. Sisuskaluista löytyy siis tehoa joka vaatii samalla myös tehokkaan jäähdytyksen ja sitä varten puhelimeen on rakennettu uniikki ja tehokas GameCool vapor-chamber -jäähdytysjärjestelmä. Miellyttävä pelikokemus vaatii myös isoa hyvää näyttöä ja ROG Phonessa on kuuden tuuman AMOLED-näyttö 2160x1080 tarkkuudella, 1 millisekunnin vasteajalla ja HDR-laajasävytoistolla. Speksien valossa kuulostaa hyvälle ja Asus lupaakin, että raskaimmatkin pelit pyörivät puhelimessa ongelmitta.

 Asus_ROG Phone_2.png

Nykypäivän puhelimissa ei ole enää juuri fyysisiä näppäimiä ja tämä voi vaikeuttaa pelaamista. ROG Phonesta löytyy kolme haptista palautetta antavaa kosketuspintaa, jotka toimivat painikkeina. Asuksen mukaan ROG Phonella pelaaminen muistuttaakin konsolipelaamista.

 

Kaksi kosketuspintaa löytyy puhelimen päädyistä näytön yläreunoista ja ovat käytössäsi silloin, kun pelaat puhelimella vaakatilassa. Kolmas kosketuspinta on käytössäsi silloin, kun pelaat puhelimella pystytilassa. Kosketuspintojen toiminnot ovat muokattavissa ja saat niiden "taakse" esimerkiksi tähtäyksen, ohjauksen, tulituksen ja niiden edelleen. Näiden kosketuspintojen ansiosta saat mobiilipelaamiseen lisää ulottuvuutta kun voit käyttää pelaamiseen peukaloittesi lisäksi jopa kahta muutakin sormea.

 

Asus ROG Phonessa liitännät löytyvät puhelimen sivuilta joten kun pelaat puhelin vaakatasossa niin johdot ja liittimet eivät ole tiellä haittaamassa pelaamista.

 

Puhelimen päädyistä löytyy stereokaiuttimet ja puhelimessa on DTS Headphone X™ -tuki teatterilaatuiseen surround-äänentoistoon kuulokkeiden kautta.

Asus_ROG Phone_4.png

Pelaaminen vaatii tehoja joka taasen kuluttaa paljon virtaa. ROG Phone onkin varustettu isolla 4000mAh akulla (verrokkina esimerkiksi Samsung Galaxy S9+:n akku joka on 3500mAh) jonka ansiosta voit pelata wifi-verkossa 7 tunnin ajan. Mukana tulevalla pikalaturilla lataat akun tyhjästä 60% tasoon 35 minuutissa.

 

ROG Phonelle saa myös makeita lisävarustetelakoita kuten esimerkiksi TwinView Dockin, jolla saat peleihisi lisänäytön ja lisäakusta lisää virtaa, tai Mobile Desktop Dockin jolla muutat puhelimen tietokoneeksi kun liität dockiin erillisen näytön ja hiiren ja näppiksen. Lisäksi Asus on tehnyt WiGig® Dockin joka tuo ROG Phoneen fyysiset padin näppäimet ja näin se muuntaa ROG Phonen kannettavaksi pelikonsoliksi. Näiden lisävarusteiden saatavuus on vielä tällä hetkellä avoinna, päivitämme tänne tilannetta kun se selviää myöhemmin.

 

En lähde muita speksejä tässä luettelemaan, löydät ne verkkokaupastamme sekä Asuksen sivuilta.

 

Asus ROG Phone maksaa 999€ tai alkaen 27,75€/kk. Tilaa Asus ROG Phone verkkokaupastamme.

 

--

 

Miltä Asus ROG Phone -pelipuhelin vaikuttaa? Jos olet käymässä Assemblyillä (Helsingin Messukeskuksessa 2.-5.8.) niin puhelin on siellä esittelyssä, pääset tutustumaan lähemmin 🙂

 

 

Lue myös nämä

- Esittelyssä Huawei Mate 20 Pro - tehoa ja tekoälyä

- Esittelyssä OnePlus 7 ja 7 Pro

- Deittisovellukset esittelyssä

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Uutuus-puhelinrintamalla-Asus-ROG-Phone-pelipuhelin-nyt/ba-p/171639
Linkki kopioitu
9 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.