Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsungin tabletit taipuvat niin viihde- kuin työkäyttöönkinSamsungin tabletit taipuvat niin viihde- kuin työkäyttöönkin

Samsungin tablettien kanssa voit nauttia elokuvista, musiikista, kirjoista ja peleistä tai tarpeen tullen työskennellä missä ja milloin tahansa. Etsit sitten helposti mukana kulkevaa työvälinettä, inspiroivaa työkalua luovien projektien toteuttamiseen tai monitoimista viihdelaitetta, seuraavien esittelyjen avulla voit valita juuri sinulle sopivan tabletin.

 

Samsung Galaxy Tab A 10.1” (2019)

 

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) on mainio perustabletti.Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) on mainio perustabletti.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 on hinta-laatusuhteeltaan mainio perustabletti. Teräväpiirtonäyttö on pätevä niin e-kirjojen lukuun kuin videoiden katseluunkin, ja 32 gigan tallennustila riittää reilusti peruskäyttöön ilman sen suurempaa tilansäästelyä. Tablettiin voi tallentaa esimerkiksi mukavan määrän elokuvia, musiikkia tai kirjoja vaikka reissua varten. Kahdeksanydinsuorittimessa sekä kahden gigatavun keskusmuistissa riittää arvostelujen mukaan jytyä kohtuullisen hyvin myös mobiilipelaamiseen. Järeämpään käyttöön suosittelen kuitenkin valitsemaan hieman tehokkaamman tabletin.

 

Tab A 10.1 on valmistettu pääosin metallista. Tabletti vaikuttaa kestävältä ja on desingniltaan miellyttävän minimallistinen erityisesti edullisten tablettien hintaluokassa. Myös fyysinen kotinäppäin on poistettu uudemmasta mallista, mikä tuo lisää linjakkuutta tabletin ulkoasuun. Laitteen kamerat ovat hintaluokkaan verraten hyvät, mutta häviävät spekseiltään esimerkiksi edullisemman hintaluokan älypuhelimille.

 

Samsung kertoo, että tabletin kaiuttimet sopivat esimerkiksi TV-sarjojen katseluun, nettipuheluihin ja pelaamiseen. Arvosteluiden perusteella äänenlaatu on hyvä, mutta ei yllä kuitenkaan hifin tasolle, sillä laitteen kaksi stereo-kaiutinta on sijoitettu tabletin samalle sivustalla tehden äänestä hieman monotonisen. Samsung Galaxy Tab A 10.1 on kaikin puolin kelpo peruslaite koko perheen viihdekäyttöön.

 

Voit ostaa nyt Galaxy Tab A:n myös liittymän kanssa.

 

Samsung Galaxy Tab A 10.5”

 

Samsung Galaxy Tab A 10.5 sijoittuu hinnaltaan tablettien keskimaastoonSamsung Galaxy Tab A 10.5 sijoittuu hinnaltaan tablettien keskimaastoon

Jos etsit toimivaa keskihintaista tablettia, Samsung Galaxy Tab A 10.5” on sinulle oiva valinta.

 

Keskihintainen Samsung Galaxy Tab A 10.5” on pienempään 10.1 tuumaiseen versioon verrattuna hintaeronsa arvoinen sijoitus. Tabletin kahdeksanydinsuoritin sekä kolmen gigatavun keskusmuisti takaavat arvostelujen ja valmistajan mukaan miellyttävän sutjakkaan käyttökokemuksen jopa hieman vaativampienkin sovellusten osalta, joten esimerkiksi suurin osa peleistä pyörii tabletissa ongelmitta.

 

10.1 tavoin muotoilu on miellyttävän minimalistinen. Materiaali on metallin sijasta muovia, joka on tuntumaltaan helposti kädessä pysyvä, mutta toisaalta hieman edullisemman oloinen. Myös laitteen kameroihin on panostettu kahdeksan megapikselin takakameran ja viiden megapikselin etukameran avuin.

 

Suurempi koko tarkoittaa myös suurempaa näyttöä. Tabletti on varusteltu 10.5 tuuman kosketusnäytöllä, joka toistaa kuvaa esimerkiksi elokuvien katseluun sopivalla 16:10-kuvasuhteella ja Full HD -tarkkuudella. Laitteen syövereihin onkin mahdollista tallentaa suurempiakin leffakirjastoja, sillä tallennusmuistia on 32 gigatavun verran, ja muistikortin avulla muistia on lisättävissä jopa 400 gigatavuun saakka. Lisäksi tabletti on varusteltu yhteensä neljällä äänimaailmaa stereona välittävällä Dolby Atmos -kaiuttimella. Samsung Galaxy Tab A 10.5 tukee pikalatausta, ja pyörittää valmistajan mukaan noin 14 tuntia videotoistoa yhdellä latauksella.

Samsung Galaxy TAB S5e

 

Samsung Galaxy Tab S5e on suunniteltu erityisesti viihdekäyttäjilleSamsung Galaxy Tab S5e on suunniteltu erityisesti viihdekäyttäjille

Samsung Galaxy Tab S5e on luokkansa ohuin ja kevyin. Se on vain reilu puoli senttiä paksu ja painoltaan kahvikupin luokkaa, eli tämä laite on erityisen varteenotettava paljon mukana kuljetettavaksi tabletiksi. Valmistajan mukaan sen metallikuoret pitävät huolen kestävyydestäkin hyvin. Tabletin muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat neljä automaattisesti äänen suuntaavaa AKG:n Dolby Atmos -kaiutinta sekä pitkä akunkesto. Valmistaja lupaa jopa 14,5 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella sekä pikalatausmahdollisuuden, joten sinun ei tarvitse miettiä lataamista kesken päivän. Nämä ominaisuudet yhdistettynä väritarkkaan Super AMOLED -näyttöön luovat varmasti laadukkaan viihde-elämyksen laitteen parissa. 


Muista tableteista poikkeavan tekee Tab S5e:stä myös se, että siitä löytyy aiemmin vain puhelimista tavattu Bixby 2.0 -avustajapalvelu. Se tekee tabletista älykodin ytimen, johon on mahdollista liittää SmartThings-yhteensopivia kodinlaitteita. Helpon oloista kodin hallintaa tabletin kautta! Daily Board -toiminto ja oma lataustelakka ovat saatavilla luonnollisesti myös tälle mallille, samoin kuin mahdollisuus jopa kahdeksan käyttäjäprofiilin käyttöön.

 

Galaxy Tab S5e vaikuttaa ominaisuuksiltaan olevan suunnattu pitkälti viihdekäyttäjille, jotka katsovat ja kuuntelevat paljon sisältöä. Tälläkin tabletilla toki varmasti hoituu töihin liittyvät perustoimet toimiston ulkopuolella.

 

Voit ostaa nyt Galaxy Tab S5e:n myös liittymän kanssa.

 

Samsung Galaxy Tab S4

 

Samsung Galaxy Tab S4 on kiinnostava mukana tulevan S Penin ansiosta. Tablettia on kehuttu usein parhaaksi Android-tabletiksi.Samsung Galaxy Tab S4 on kiinnostava mukana tulevan S Penin ansiosta. Tablettia on kehuttu usein parhaaksi Android-tabletiksi.

Jos et halua tinkiä suorituskyvystä ja laadusta, Samsung Galaxy Tab S4 on varma valinta. Speksiensä perusteella S4 taipunee kätevästi kuluttavampaan työ- ja vapaajan käyttöön. Tabletteja ei yleisesti mielletä pelikoneiksi, mutta Samsung Galaxy Tab4 sopii useiden arvostelujen mukaan hyvin myös pelaamiseen - sillä voi pyörittää esimerkiksi Fortnitea tai PubG:tä. 

 

Lataustelineeseensä kiinnitettynä Samsung Galaxy Tab S4 on jatkuvasti valmiustilassa ja on mukautettavissa esimerkiksi perheen ilmoitustauluksi. Neljän gigatavun keskusmuisti tuo esimerkiksi Tab A -malleihin verrattuna sukkeluutta ohjelmitojen käyttöön sekä 64 gigan tallennustila mahdollistaa laajaemmankin elokuva-, musiikki- tai tiedostokirjaston tallentamisen ilman erillistä muistikorttia.


Samsung Galaxy Tab S4 -tabletin muotoilussa yhdistyvät takaosan lasi ja sitä reunustava metalli sekä huipputerävä näyttö, joka ulottuu lähes tabletin reunoihin asti. Galaxy Tab S4:ssä on teräväpiirtoinen SuperAmoled näyttö, ja tabletin kulmiiin on asennettu neljä stereotasoista Dolby Atmos -kaiutinta. Tabletin ääni on useiden arvosteluiden mukaan markkinoden kirkkain ja voimakkain, mikä ilahduttaa esimerkiksi elokuvia katsellessa. Tabletti tukee  pikalatausta, ja valmistajan mukaan yhdellä latauksella on mahdollista katsella jopa 14 tuntia videota yhteen soittoon. 

 

Samsung Galaxy Tab S4 tarjoaa useita mahdollisuuksia luovaan työskentelyyn. Näkyvin ero S4 ja S5e:n välillä on S4:n mukana tuleva S Pen. S Peniä voi hyödyntää laajasti luovaan taiteiluun tai esimerkiksi muistiinpanojen tekemiseen. S Pen taipuu esimerkiksi suurennuslasina, tai sen avulla voi rajata ja tallentaa osia kuvista. Kynällä voi kirjoittaa nopeasti muistiinpanoja, vaikka näyttö olisi suljettuna ja mikä parasta, S Penin käytöstä on tehty mahdollisimman aidon tuntuinen lisäämällä siihen kirjoittamista muistuttava ääni. S4 on mahdollista asettaa työpöytätilaan, ja erikseen ostettavan näppäimistön kanssa tabletin kanssa voi työskennelle kannettavan tietokoneen tavoin. 

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S6 on Samsungin lippulaivamalli, joka on varustelu tehokkaalla koneistollaSamsung Galaxy Tab S6 on Samsungin lippulaivamalli, joka on varustelu tehokkaalla koneistolla

Lippulaivatabletti Samsung Galaxy Tab S6 kätkee verrattain pieneen ja kevyeen alumiinirunkoonsa paljon tehoa, ja sitä on povattu jopa markkinoiden tehokkaimmaksi tabletiksi. Tabletti on suunniteltu yhtälaila niin viihdekäyttöön, mobiilipelaamiseen kuin ammattimaiseen työntekoonkin. Tabletti taipuu kätevästi jaettavaksi usean käyttäjän kesken kahdeksan erillisen käyttäjäprofiilinsa avulla. Samsung Galaxy Tab S6 on nopea avata ja sulkea kasvojen- tai sormenjälkitunnistuksella.

 

Edeltäjiinsä verrattuna Samsung Galaxy S6 on saanut lisäpontta suorittimeen sekä keskusmuistiin. Lisäpuhti tuonee notkeutta S6:n käyttöön jopa useamman sovelluksen ollessa käynnissä saman aikaisesti. 420 gramman painoinen S6 on myös hitusen pienempi esimerkiksi S4:än verrattuna, vaikka näytön koko on pidetty samassa FullHD-laadussa. Tabletissa ei ole erillistä kuulokeliitäntää, mutta siihen on yhdistettävissä joko USB-C-kuulokkeet tai Bluetooth-kuulokkeet. 

 

Samsung Galaxy Tab S6:tta on kehuttu parhaaksi työtabletiksi. Se on helppo muuttaa kannettavaksi tietokoneeksi lisävarusteena myytävän kosketuslevyllisen näppäimistön kanssa. Työpöytätila Samsung DeX, joka on saatavilla myös S4:ssä, tuo paljon mahdollisuuksia työntekoon normaaliin tablettiin verrattuna. DeX tekeekin tabletista hetkessä ammattimaisen työkalun ja takaa tabletin monikäyttöisyyden. Huimat 128 gigatavua tallennustilaa takaavat myös sen, että tärkeät tiedostot pysyvät tallessa. 

 

S4:n tavoin Samsung Galaxy S6 -tabletti on varusteltu S Pen -kynällä. Kynän suunnittelussa on otettu huomioon parannuksia edeltäjään verrattuna. Aiemmasta poiketen S Pen on ladattavissa langattomasti, ja se kiinnittyy magnettilla tabletin takalaitaan. Uutta S penissä on myös sen Bluetooth-yhteys tablettiin, minkä vuoksi kynä voi toimittaa esimerkiksi kameran etälaukaisimen virkaa. 

 

Valinta on sinun! Minkä tabletin tahtoisit itsellesi? Valintaasi helpottamaan voit tutustua tarkempiin teknisten ominaisuuksien vertailuun klikkaamalla Lue lisää -painiketta. Skrollaamalla oikealle saat kaikkien laitteiden tiedot näkyviin. Tutustu myös Samsungin suojakuoriin ja muihin tablettitarvikkeisiin.

 

 

Lue lisää
  Tab A 10.1 (2019) Tab A 10.5 Tab S5e Tab S4 Tab S6
Näytön koko 10.1" 10.5" 10.5" 10.5" 10.5"
Resoluutio 1920 x 1200 1920 x 1200 2560 x 1600 2560 x 1600 2560 x 1600
Kamera 8 MP + 5 MP 8 MP + 5 MP 13 MP + 8 MP 13 MP + 8MP 13 MP + 5 MP
S Pen - - - kyllä kyllä
Sormenjälkitunnistus - - - - kyllä
Kasvojentunnistus - -   kyllä kyllä
Samsung DeX - - - kyllä kyllä
Kaiuttimet 2 Dolby Atmos 4 Dolby Atmos 4 Dolby Atmos
AKG-äänentoisto
4 Dolby Atmos
AKG-äänentoisto
4 Dolby Atmos
AKG-äänentoisto
Keskusmuisti 2 Gt 3 Gt 4 Gt 4 Gt 6 Gt
Suoritin 1,8 Ghz, 1,6 Ghz 8 x 1,8 Ghz 2 X 2,0 GHz
+ 6 X 1,7 GHz
4 x 2,35 Ghz
+ 4 x 1,9 Ghz
1 x 2,8 GHz
+ 3 x 2,4 GHz
+ 4 x 1,7 GHz
Paino 470 g 534 g 400 g 483 g 420 g
Tallennustila 32 Gt 32 Gt 64 Gt 64 Gt 128 Gt
Muistikorttipaikka kyllä 400 Gt asti 512 Gt asti 400 Gt asti 1 teraan asti
Kuulokeliitäntä 3,5 mm 3,5 mm  USB Type-C
+ 3,5 mm
USB Type-C USB type-C
Akku 6150 mAh 7300 mAh 7040 mAh 7300 mAh 7040 mAh

 

Lue myös nämä:

EssiJn
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Vertailussa-Samsungin-Galaxy-tabletit-A-10-1-A-10-5-S5e-S4-vai/ba-p/184079
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇