peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57938 Jäsentä
161457 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus


Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎13-03-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

TV-ohjaus

Milloin saatte TV-ohjaukset kuntoon? Välillä kiekko on ollut sekuntitolkulla maalissa, kun näytätte ihan jotain muuta. Myös hidastukset ovat syvältä sieltä itsestään. Taitaa olla talkooväki kameroiden ja ohjauksen takana. 

Myöskin selostajien äänet kuuluvat todella huonosti. YLE:llä esim. riittää äänentaso 16, kun taas TELIALLA täytyy laittaa äänenvoimakkuuden 60-70 paikkeille, että saa selvää, mitä selsotaja höpöttää. Myöskään kaukalon äänet ovat syvältä. Ja kuinka te kehuitte tätä tuotantoanne maasta taivaaseen, mutta pisteiden valossa saatte minulta 3 (pisteet 0-10). 

 

Edit AaTanja: siirretty Liiga-artikkeleista keskusteluosioon ja poistettu boldaus. 

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2018
Kirjoituksia: 134
2/2

Vs: TV-ohjaus

Moikka @hymiseva_ukki ja tervetuloa tänne meidän Yhteisöön!

 

Meillä on ammattilaiset hommissa ja toki kaikki tärkeimmät tilanteet pyritään ruutuihin saamaan. Ainakin katsomissani peleissä on aina nähty, kuinka kiekko menee maaliin ja lähes poikkeuksetta myös hidastuksena useista kuvakulmista. Kaikki maalit ja jäähytilanteet voi myös tarkistaa Liigavahti-sovelluksesta, jossa on tilanteet kaikista mahdollisista kuvakulmista.

 

Tokihan nämä kuvaamiseen liittyvät tilanteet on osittain myös makuasioita, kun toiset tykkää katsella tilanteita mahdollisimman tarkalla zoomilla ja toiset taas haluaisi kuvaan mahdollisimman vähän zoomia. Ollaan pyritty löytämään suurinta katsojakuntaa miellyttävä tapa tähän tekemiseen.

 

Jos Liigavahti-sovellus ei vielä ole käytössäsi, niin suosittelen sen viimeistään nyt lataamaan puhelimelle.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg