Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
stilfinger
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

spotify lahjakortti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei

Sain viime kesänä uuden Sonera asiakkaan etuna 6kk Spotify Prerium ja sen päätyttyä olen maksanut tuon 9,95€/kk matkapuhelinlaskuni yhteydessä. Haluaisin kuitenkin käyttää maksamiseen lahjaksi viime kesäkuun alussa saatua Spoty-lahjakorttia, joka tulisi käyttää 12kk kuluessa ostopäivästä.

 

Kun yritän käyttää lahjakorttiani Spotifyn lunasta -sivulla kuitenkin sanotaan, "Näyttää siltä, että sinulla on jo Spotify Premium tai Unlimited. Valitettavasti et voi yhdistää tarjouskoodia tämän tyyppiseen tilaukseen. Kysy neuvoa asiakaspalvelusta."

 

Tämän takia kävin poistamassa liittymäni lisäpalveluista Spotifyn Soneran Omien kautta. Tällä ei kuitentenkaan ollut minkäänlaista vaikutusta Spotifyn, minulla on edelleen Preruim ja "Tilauksesi liittyy kumppaniimme Sonera. Jos sinulla on tilaukseesi liittyviä kysymyksiä, lähetä ne osoitteeseen Sonera. "

 

Lanjakortin viimeinen käyttöönottopäivä lähestyy, onko teillä antaa ratkaisua, neuvoja tai ohjeita?

1 vastaus
RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 459 custom-general.kudos
  • 1346 custom-general.replies
  • 100 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moikka @stilfinger ja tervetuloa Klaaniin!

 

 

Joo elikkä, jos sulla on lahjakortti Spotifyyn, sitä ei voi yhdistää  meidän kautta olevaan Spotifyyn.

Oikein olet tehnyt, eli irtisanoit meidän kautta olevan Spotifyn, jolloin lahjakortin pitäisi olla käytettävissä Spotifyn kautta.


Milloin irtisanoit tuon palvelun meiltä? Spotify säilyy Premiumina tovin, riippuu vähän milloin sen irtisanoit. Voi viedä kuukaudenkin.

Eli, mikäli lahjakortti uhkaa vanheta ennenkuin Spotify muuttuu Free -versioksi, voi olla että joudut luomaan uuden käyttäjätilin. Soittolistathan on mahdollista siirtää uudelle tilillle myös, ohje siitä täällä.

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!