Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 129 custom-general.kudos
  • 502 custom-general.replies
  • 31 custom-general.solutions

Destiny 2: Beyond Light

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Destiny 2 Beyond The Light kuvituskuva.jpg

 

 

Vuonna 2017 julkaisun saanut Destiny 2 on ensimmäisen persoonan näkökulmasta pelattava massiivinen ammunta- ja toimintamoninpeli scifimaailmassa. Ihmiskunnan viimeinen toivo on Guardianit, yliluonnolliset soturit, jotka puolustavat kansaansa muukalaisvoimilta.

 

Destiny 2:sta voit pelata joko PVE- tai PVP-pelinä. PVE tarinapelissä setvittävänäsi on tarinaan kuuluvat tehtävät. Porukassa pelattavissa Strikeissa ja Raideissa aika kuluu grindaillessa entistä paremman lootin perässä. PVP:ssä pääset ottamaan mittaa muista pelaajista ryhmäareenoissa ja PVE/PVP-yhdistelmäkisoissa. PVP erikoiskilpailut pudottavat arvokasta loottia, jota kannattaakin lähteä tavoittelemaan oman tiimisi kanssa. 

 

Destiny 2 on kokenut yhden jos toisenkin kasvojenkohotuksen vuosien varrella lukuisten lisäosien ja päivityksien myötä. Tänä syksynä saamme nauttia uudesta ja merkittävästä lisäosasta, joka kantaa nimeä Beyond Light. Marraskuun 10. päivä 2020 julkaistu lisäosa toi mukanaan täysin uuden alueen, uusia tehtäviä, uusia palkkioita, aseita ja varusteita sekä uuden raidin.

 

Avaruussaaga jatkuu - Beyond Light

 

Beyond Light -lisäosa sijoittuu uudelle alueelle, Jupiterin jäiselle Europa-kuulle, joka kätkee unohtuneita salaisuuksia menneisyydestä, mukaan lukien uuden pimeän voiman Statiksen. Uusi elementti on vastakohta pelissä nähdylle Ligh-voimalle ja Statis-elementillä pääset räiskimään jokaisella Guardianilla. Warlockit, Titanit ja Hunterit käyttävät kukin uutta elementtivoimaa eri tavoin ja pääset tutustumaan uusiin alaluokkiin. Beyond Light -lisäosan myötä jokainen hahmo saa kokonaan uuden kykypuun. Jäinen erämaa kätkee alleen syvyyksissä uinuvan kivihaudan, johon sijoittuu lisäosan myötä tuleva uusi raidi Deep Stone Crypt.

 

 

Julkaisun myötä tiedossa on myös muita merkittäviä rakennemuutoksia. Pelinkehittäjä Bungie kertoo Destiny 2:sta poistettavan vanhempaa, ei niin aktiivista sisältöä uuden sisällön alta. Kuusi pelin aluetta: Titan, Io, Mars, Mercury ja The Leviathan ja The Farm poistetaan pelistä ja siirretään DVC:hen (Destiny Content Vault). Myöhemmin, ilmeisimminkin ensi vuonna peliin tullaan tuomaan uusia alueita, kuten ensimmäisestä Destinystä tuttu Cosmodore ja Vault of Glass -raidi.

 

Tässä on paljon sulateltavaa, mutta on selvää, että Bungiella on suuria suunnitelmia Destiny 2:sen varalle tulevina vuosina. Pelinkehittäjä on jo paljastanut tietoa kahdesta seuraavasta merkittävästä lisäosasta, The Witch Queen -lisäosa julkaistaan vuonna 2021 ja Lightfall -lisäosa on odotettavissa vuonna 2022.

 

destiny 2 beyond the light fallen.jpg

 

Määräaikaisen laajakaistaliittymän tilaajana saat kaupan päälle Destiny 2: Beyond Light -pelin PC:llesi. Kampanja on voimassa ainoastaan verkkokaupassamme ja koodin voit lunastaa Steamissä. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta kampanja-aikana 23.8.–5.9.2021 tehtyjä uusia määräaikaisia laajakaistasopimuksia.

Beyond Light -lisäosan myötä Destiny 2 ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä puolustamaan ihmiskuntaa scifiräiskinnän parissa, yksin tai yhdessä.

 

 

Lue myös:

Telia Yhteisön moderaattori | iOS | PC | Nintendo | ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0 vastausta