Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 260 custom-general.kudos
  • 571 custom-general.replies
  • 33 custom-general.solutions

PlayStation 5 - Vahvistetut pelit osa 3

konsolipelit.jpg

 

PlayStation 5-pelikonsoli on varmasti jo valmiiksi monen ostoslistalla, kun konsoli tulee saatavilla 19.11.2020. Pelkkä konsoli ei tietysti riitä, vaan mukaan tarvitaan tottakai sykähdyttävät pelit! . Tässä seuraavaksi lisää vahvistettuja pelejä PlayStation 5:lle, joista valtaosan odotetaan tulevan 2020-2021 välisenä aikana. Kokosimme aiemmin kahteen toiseen artikkeliin jo vahvistettuja sekä huhuttuja pelejä PS5:lle, joista ensimmäisen osan löydät tästä ja toisen tästä.

 

JETT: The Far Shore

 

Pelinkehittäjät Superbrothers ja Pine Scented Software tuovat uutuuspelin, joka kantaa nimeä JETT: Far Shore. Peli kutsuu sinut tähtienväliseen matkalle veistämään tulevaisuuden unohduksen vainoamille ihmisille. Tämä elokuvamainen toimintaseikkailu saapuu pelaajien tarjolle jo vuoden 2020 loppuun mennessä. Peli on tulossa PlayStation 5:n lisäksi myös PS4:lle.

 

 

Solar Ash

 

Solar Ash on Hyper Light Drifterin tekijöiltä erittäin tyylitelty konsolipeli, joka tullaan näkemään PS5:lla. Pelissä pääset nopeatempoiselle matkalle, jonka maailma on surrealistinen, eloista ja täynnä mysteereitä.  

 

 

Hitman 3

 

Tuttu palkkamurhaaja on palannut! IO Interactiven tekijöiltä saamme pian uuden Hitman-pelin. Hitman 3 on World of Assassination -trilogian dramaattinen päätös. Agentti 47 on palannut armottomana ammattilaisena tekemään koko uransa tärkeimmät sopimukset päätökseen. Kuolema odottaa, kun pelin odotetaan saapuvan tammikuussa 2021.

 

 

Astro’s Playroom

 

Astro ja hänen porukkansa johtavat sinut maagiseen esittelyyn PS5:n kautta tässä hauskassa tasohyppelypelissä, joka tulee esiasennettuna PS5:een. Tutustu neljään maailmaan, jotka kukin perustuvat PS5-konsolin komponentteihin. Jokainen alue esittelee innovatiivista pelin kulkua, joka hyödyntää PS5:n DualSensen uusia ominaisuuksia.

 

 

Little Devil Inside

 

Neostream Interactiven tekijöiltä saapuu uusi peli PS5:lle nimeltään Little Devil Inside. Tästä toimintaseikkailuroolipelistä löytyy selviytymiselementtejä puoliksi avoimessa maailmassa. Traileri paljastaa uusia kohtauksia, hirviöitä ja välähdyksiä pelistä erilaisissa ympäristöissä.

 

 

NBA 2K21

 

Urheilupelejä ei unohdeta! Koripallosta päästään nauttimaan jo aikaisessa vaiheessa PS5:lla, kun Visual Conceptsin tekijöiltä saapuu myyntiin NBA 2K21 jo vuoden 2020 puolella. NBA 2K21 on rakennettu alusta alkaen PS5: lle, joten valmistaudu seuraavan sukupolven grafiikoihin, latausaikoihin ja tehoihin.

 

 

Bugsnax

 

Pelinkehittäjä Young Horses oli aiemmin Octodad: Dadliest Catch-pelin takana ja heiltä nähdään nyt uusi peli PS5:lle nimeltään Bugsnax. Tämän hassun seikkailupelin odotetaan saapuvan PlayStation 5:lle sekä PlayStation 4:lle vuoden 2020 loppuun mennessä.

 

 

Demon’s Souls

 

JAPAN Studiosilta ja Bluepoint Gamesilta tulee remake PlayStation-klassikosta, Demon’s Souls. Tämä täysin kunnostettu ja mestarillisesti parannettu peli kutsuu sinut kokemaan Demon’s Soulsin hämmentävän tarinan ja armottoman taistelun ennennäkemättömällä visuaalisella laadulla.

 

 

Deathloop

 

Arvostetun ja palkitun Dishonored-pelin takana olleelta Arkane Lyon pelistudiolta saapuu uusi peli PS5:lle nimeltään DEATHLOOP. DEATHLOOP on innovatiivinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jonka mukaan pääset tempaantumaan jo 2020 vuoden loppupuolella.

 

 

Resident Evil Village

 

Moni varmasti muistaa Resident Evil-pelit läpi PlayStationin historian. Nyt Capcomilta nähdään Resident Evil Village PlayStation 5:lle. Pelko ympäröi sinua Resident Evil Villagessa vapauttaen uuden luvun eloonjäämisen kauhuista. Peli on tulossa PS5:lle 2021 aikana.

 

 

Pragmata

 

Capcomilta on myös uutta sci-fi-peliä tuloillaan, joka kulkee nimellä Pragmata. Tästä seikkailupelistä emme vielä tiedä paljoa, mutta tätä kiehtovaa uutuutta jäämme innolla odottelemaan! Pragmatan on tarkoitus saapua vuoden 2022 aikana PS5:lle.

 

 

Horizon Forbidden West

 

Horizon Forbidden West jatkaa Aloyn tarinaa siirtyessään länteen kaukaisen tulevaisuuden Amerikkaan kohdatakseen majesteettisen, mutta vaarallisen rajan, jossa hän kohtaa kunnioitusta herättäviä koneita ja salaperäisiä uusia uhkia. On hienoa nähdä tämä Guerilla Gamesin kehittäjiltä tuleva peli PlayStation 5: llä!

 

 

Mitä peliä näistä odotat eniten saapuvaksi?

 

Lue lisää:

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

0 vastausta