peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152211 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Viisi lahjavinkkiä PC-pelaajalleModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 151
1/1

Viisi lahjavinkkiä PC-pelaajalle

pexels-photo-1383833.jpeg

 

Onko lahjastressi iskenyt? Joulu on jo nurkan takana ja moni meistä varmasti miettii, että mitähän sitä ostaisi lahjaksi esimerkiksi lapsilleen tai ystävilleen. Löytyykö lähipiiristä kenties pelaajia? Tulit juuri oikeaan paikkaan.

Katso alapuolelta mainiot lahjavinkit PC-pelaajalle:

 

 

1. ASUS VG248QE -pelinäyttö

 

ASUS PELINÄYTTÖ.jpeg

 

Korkea virkistystaajuus ja mahdollisimman pieni vasteaika ovat tärkeässä osassa etenkin tarkkuutta ja nopeita refleksejä vaativissa FPS-peleissä, kuten esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensivessa. Korkean virkistystaajuuden ansiosta kuva on entistä sulavampi, eikä kuva pääse repeilemään nopeita liikkeitä tehdessä. Jos olet tottunut käyttämään vanhempaa näyttöä, jossa on matalampi virkistystaajuus, on ero uusimpiin pelinäyttöihin silmiinpistävä. Harvempi tämän hintaluokan pelinäyttö tarjoaa kaikki nämä ominaisuudet, joita Asus VG248QE-näytöstä löytyy, sillä näyttö mahdollistaa myös 3D-pelaamisen.

Laite on tarjouksessa 16.12. asti, joten toimi nopeasti!


 

2. Logitech G413 -pelinäppäimistö

logitech g413.PNG

Logitech G413 -näppis on yksi hintaluokkansa parhaita pelinäppäimistöjä. Näppäimistö on jykevän oloinen ja siitä löytyy löytyy mekaaniset Romer-G -kytkimet sekä USB-läpivienti. Logitechin ohjelmiston avulla voit säätää valaistuksen tasoa, luoda makroja tai säätää esimerkiksi eri peleille omat profiilit. Heitä vanha pölyttynyt toimistonäppäimistö romukoppaan ja laita tästä mekaaninen pelinäppis pukinkonttiin.

Lukaise myös arvostelu ASUS Strix Flare -pelinäppiksestä, joka ei ole yhtään pöllömpi vaihtoehto sekään.

 

3. Logitech G433 -headset

 

logitechg433.PNG

Logitechin uutuuskuulokkeita on saatavilla kolmella eri värityksellä. Nämä kuulokkeet toimivat niin PC:llä, konsoleilla kuin mobiililaitteillakin ja kuulokkeista löytyy irroitettava mikrofoni. Materiaalinsa ansiosta kuulokkeita voi pitää päässä pidempäänkin, eikä äänenlaadussakaan ole valittamista. Tässä on siis oiva valinta kenelle tahansa, jolta uupuu kuulokkeet pelikäyttöön. Katso lisää verkkokaupasta.

 

4. ASUS Ence Plus -hiirimatto

encematto.PNG
Hiirimatto voi olla ihan minkälainen tahansa, sillä ei ole väliä. Vai onko sittenkin? Pelatessa hiirimaton tulee olla riittävän kokoinen, jotta hiiri ei missään vaiheessa pääse karkaamaan maton ulkopuolelle. Tämä hiirimatto on riittävän kookas, ja näin ollen se sopii matalammallakin herkkyydellä pelaavalle pelaajalle. Pinta on tehty niin optisille kuin laser-sensoreillekkin sopivaksi ja kumista valmistettu pohja tarjoaa loistavan pidon. Hiirimaton kruunaa upea ENCE-kuviointi. Tästä turvallinen valinta pelipöydälle. #ez4ence

 

5. Logitech G305 Lightspeed -pelihiiri

 

G305.PNG

Tämä kevyt ja kompakti hiiri sopii käytettäväksi myös perheen pienemmälle väelle. Hiiri on täysin langaton, joka toimii yhdellä AA-paristolla jopa yli 200 tuntia. Laite on varustettu erittäin tarkalla Hero-sensorilla ja kuuden ohjelmoitavan näppäimen myötä hiiri soveltuu monipuoliseen käyttöön.

G305 Lightspeed -hiiri yhdistetään tietokoneeseen bluetooth/usb-vastaanottimella, joka tulee paketin mukana. Vapauta hiiri johdoista ja ilahduta pelaajaa Logitechin uutukaisella.

 

 

Kaipaatko apua joululahjan valinnassa tai haluatko kysyä tuotteista jotain? Autamme mielellämme sopivan pelilaitteen valinnassa.

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä