Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 289 custom-general.kudos
  • 622 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

Herkkua ENCE-faneille Twitterissä - Arvomme kahdelle onnekkaalle pelipaidan, fanihuivin ja tarroja

Allu Dreamhackeilla.jpg

 

Nyt laitetaan sellaista arvontaa tarjolle, että oksat pois! Arvomme kahdelle voittajalle paketin, joka sisältää ENCE-fanipaidan, fanihuivin ja tarra-arkin. Osallistuminen arvontaan tapahtuu Telia Esports Series Twitter -tilin postausta kommentoimalla ja tiliä seuraamalla.

Huom! Telia Gaming Twitter -tili tullaan sulkemaan kesän aikana, joten kannattaa viimeistään nyt ottaa Telia Esports Series Twitter -tili seurantaan, niin pysyt kärryillä kaikesta pelaamiseen liittyvistä asioista.

 

Kisa pähkinänkuoressa:

  1. Arvontapostaus löytyy Twitteristä Telia Esports Series Twitter-tililtä
  2. Osallistut arvontaan seuraamalla Telia Esports Series-tiliä ja kommentoimalla Twitterin postaukseen suosikki CS-karttasi.
  3. Arvontaan voi osallistua 19.5.-21.5.2020 kello 23:59 saakka

 

Näet tarkemmat arvontaan liittyvät säännöt "Lue lisää"-painikkeen takaa. Onnea arvontaan!

 

LUE LISÄÄ

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Herkkua ENCE-faneille Twitterissä - Arvomme kahdelle onnekkaalle pelipaidan, fanihuivin ja tarroja


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 21.5.2020 kello 23:59 saakka. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) ENCEn pelipaitaa (valittavat koot: M, L tai XL), kaksi (2) ENCEn fanihuivia ENCEn 2018-2019 collectionista ja kaksi (2) ENCE tarra-arkkia. Palkinnon arvo 49,95 € / pelipaita, 24,95 € / huivi, 7,95 € / tarra-arkki. Yhteensä 82,85 € / voittaja.

 

Voittajia arvotaan kaksi (2) ja voittaja voittaa itselleen yhden (1) pelipaidan, yhden (1) huivin ja yhden (1) tarra-arkin.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua seuraamalla Telia Esports Series Twitter-tiliä ja kommentoimalla Telia Esports Series -tilille 19.5.2020 tehtyyn arvontajulkaisuun suosikki karttaa CS:GO -pelissä. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 22.5.2020 ja voitosta ilmoitetaan Twitterissä Telia Esports Series Twitter-tilin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Twitter-tilien nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä  19.5.2020

Moderaattori | Salirotta | Esports | Apple |
0 vastausta