Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64988
Kirjoituksia 176671

Osallistu arvontaan Twitterissä ja voita valitsemasi pelituote itsellesiHighlighted

Osallistu arvontaan Twitterissä ja voita valitsemasi pelituote itsellesi

Moderaattori
Viestejä 496 kpl

Osallistu arvontaan Twitterissä ja voita valitsemasi pelituote itsellesi

1/1

voita pelituote.png

 

Black Friday lähestyy ja sen kunniaksi laitamme todella makean skaban pystyyn. Kerro meille, mikä tuote verkkokauppamme Pelaaminen-alueelta on tähtäimessäsi ja voit voittaa sen omaksesi (arvo enintään 500 €).

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla haluamasi tuotteen nimen Telia Gaming Twitter -tilin arvontatwiittiin.

 

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste "Osallistu arvontaan Twitterissä ja voita valitsemasi pelituote itsellesi"


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 20.11. - 24.11. välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhdelle osallistujalle hänen valitsemansa laite tai tarvike Telia.fi -verkkokaupan Pelaaminen-alueelta. Palkinnon arvo enintään 500 €.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Telia Gaming Twitter -tilillä olevaan arvontajulkaisuun toivomansa tuotteen.

1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 27.11. ja voitosta ilmoitetaan Twitterissä yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 19.11.2019 


Onnea kaikille arvontaan! 🙂

Vastaa
0 tykkäystä