peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

OnePlus 6T roottausUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎14-05-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

OnePlus 6T roottaus

Katoaako takuu jos roottaan OnePlus 6T:n? OnePlussan sivuilla lukee että takuu ei katoaisi, vaikka puhelimen roottaisi. Ja roottauksesta on kokemusta edellisen puhelimen OnePlus 3T: kanssa.

0 tykkäystä
1 vastaus
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 760
2/2

Vs: OnePlus 6T roottaus

Pääsääntöisesti roottaaminen epää takuun lähes jokaisella valmistajalla, jotain poikkeuksia on. Suosittelenkin siis kysymään asiaa suoraan Oneplussan tuesta. He tietävät parhaiten, mitä laitteelle voi tehdä, ettei valmistajan takuu epäänny.