peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Rahoituslasku kun ostaa uuden puhelimenUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/2

Rahoituslasku kun ostaa uuden puhelimen

Hei! Haluaisin tietää onnistuuko mitenkään jos on vanhaa maksua jäljellä niin voiko jatkaa uudellamaksulla? Haluaisin vaihtaa puhelimen toiseen puhelimeen.

 

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 145
2/2

Vs: vanhasta uuteenmaksu

Moi!

Jos olet ostanut puhelimen Telia Rahoituksella, voit ostaa uuden laitteen samalle Rahoitus-tilille luottorajan puitteissa. Toki tällöin molemmista puhelimista menee yhä oma maksunsa. Halutessasi voit ennen uuden laitteen ostoa maksaa vanhasta puhelimesta jäljellä olevan luoton pois kokonaan. Mikäli laite on ostettu ns. kytkynä, jolloin laite laskutetaan matkapuhelinliittymän yhteydessä, voidaan laitteen jäljellä oleva loppusumma halutessasi eräännyttää asiakaspalvelun kautta. Tällöin seuraavalla laskulla veloitetaan laitesopimuksen jäljellä olevat erät kerralla.


Jos puhelimen vaihdon yhteydessä on tarve päivittää myös liittymää, uusi puhelinliittymä astuu päivityksen yhteydessä voimaan heti, eikä päällekkäisiä kuukausimaksuja tule.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä