Täsmennystä L-liittymäpaketin ehtoihin

  • 27 May 2018
  • 1 kommentti
  • 8 katselukertaa

Hankkimaani L-pakettiin kuuluu rajaton netinkäyttö Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä muualla EU-alueella dataa 10 G/kk. Puheluita kuuluu 1200 min. Suomessa, Baltianmaissa ja Pohjoismaissa + 1200 kpl tekstiviestejä.
- ulkomailla koskeeko kaikkia operaattoreita, jos ei, miten operaattori valitaan
- sekä ulkomailla että Suomessa, koskeeko kaikkien operaattoreiden välisiä puheluja (muistan että joskus ollut edullisempaa soittaa oman operaattorin liittymiin)

- oliko näin että Suomesta voi soittaa paketin hintaan sisältyen Pohjoismaihin ja Baltianmaihin ja takaisin 1200 min. rajoituksen puitteissa, mutta muualle EU-maihin puhelut Suomesta eivät sisälly MUTTA muualta EU:sta soitot Suomeen ja muihin EU-maihin sisältyvät

Tiedän että kaikki vastaukset löytyvät jostain ehdoista, mutta näkövammaisuuden takia, sopimusten lukeminen on työlästä ja sopimustekstit vaativat usein täsmennystä kuitenkin


Eli esim. kun menen kesäkuussa Skotlantiin viikoksi, voin käyttää lisämaksutta nettiä 10 G edestä, voin soittaa paketin puitteissa Suomeen ja vaikka siskolle Ruotsiin ilman lisämaksu kunhan pysyy 1200 minuutissa koko kuukauden soitot. Meneekö näin.

Suuret kiitokset täsmentävästä vastauksesta

 

Anskumummi


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Hei @asiilanna ja tervetuloa Yhteisöön!


 


Ihan oikeilla jäljillä olet mutta hyvä kuitenkin että varmistat. Meidän liittymät toimivat ulkomailla siten että ohjaamme liikenteen vahvimpaan verkkoon. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia mitä verkkoa milloinkin käyttää vaan me teemme sen asiakkaan puolesta. Näin esim. jos jokin verkko ulkomailla vikaantuu, ohjataan liikenne sellaiseen operaattoriin joka toimii. Eu- ja Eta -maissa kaikki operaattorit kuuluvat tähän edullisempaan roaming hinnoitteluun.

Jos soitat esim. Skotlannista Ranskaan, ei ole väliä minkä operaattorin liittymä ranskalaisella on. Puhelu menee aina EU ja ETA -alueella puhepaketista.


 


Suomesta voit soittaa pakettihinnalla Pohjolan ja Baltian maihin. Jos soitat jonkin muun maan liittymään, veloitetaan siitä ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti. Jos sen sijaan olet itse muualla EU tai ETA maassa ja soitat sieltä esim. suomeen, menee puhelu paketista. Myös puhelut toiseen EU ja ETA maahan kuuluu silloin pakettiin.


 


Kesäkuinen Skotlannin reissu kuulostaa oikein kivalta :smileyhappy: Ja siellä voit tosiaan liittymää käyttää huoletta. Pakettiin sisältyy nettikäyttöä 10Gt ja ruotsin siskon kanssa voit rupatella rauhassa, kunhan soitot pysyvät sen 1200min. sisällä aivan kuten itse arvelitkin.

Toivottavasti tämä selvensi hinnoittelua vielä lisää. Oikein mukavaa reissua kun sen aika tulee ja kysy ihmeessä lisää jos tulee jotain mieleen.

Vastaa