Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66574
Kirjoituksia 179898

4G verkon kuuluvuus Espoon kurttilassa4G verkon kuuluvuus Espoon kurttilassa

mjstenbe
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

4G verkon kuuluvuus Espoon kurttilassa

1/2

Hei,

Olisin kysellyt Espoon kurttilan alueen 4G verkon tilannetta? Peittokartta näyttää että sen pitäisi olla hyvä lähes koko alueella, mutta puhelin kyllä pudottaa nopeuden aina 3G:hen kun saavun alueelle. Alueelle rakennetaan kovasti ja varmaan moni muukin kaipailee 4G:tä käyttöön.

 

Oma osoitteeni, jossa 4G:tä ei löydy on Mulbynmäki 10.

 

Saisiko jollain lisäantennilla 4G:n käyttöön?

 

yt. Mika

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

EsaPi
Ex-telialainen
Viestejä 59 kpl

2/2

Moikka, ja tervetuloa Klaaniin! 🙂

 

Jonkin verran näkyy muitakin ilmoituksia tulleen tuolta alueelta, joten selkeästi verkkoa täytyisi saada parannettua. Tällä hetkellä ei ollut näköpiirissä parannuksia, jotka tuohon auttaisi, mutta laitan tästä alueen verkonsuunnittelijalle tietoa menemään.

 

Matkapuhelimen kuuluvuutta lisäantenni ei pysty parantamaan, mutta jos sinulla on esimerkiksi reititin, jossa on Liikkuva Netti, niin lisäantenni voisi mahdollisesti olla käänteentekevä juttu. Reititin pystyisi jakamaan Wi-Fi -verkkoa asunnossa oleville muille laitteille. Lisäantennin hankintaan suosittelemme osoitetta www.4g-antennit.fi , josta löytyy moneen käyttöön soveltuvia antenneja 30 päivän kokeilujaksolla. 🙂

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.