Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64251
Kirjoituksia 174756

Estot matkapuhelinliittymäänHighlighted

Estot matkapuhelinliittymään

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Estot matkapuhelinliittymään

1/3

Hei ! Matkapuelimeen tulee puheluja ulkomailta ja puhelin soi ~1-2 kertaa ja sammuu. Hetken päästä tulee saman maan suuntanumerolla taas puhelu, samalla kaavalla. Puhelujen suuntanumeron perusteella puhelut tulee Papua-uusi-guinea, Samoa, Ranska, Nauru. Voinko siis estää puhelut jotka tulee ulkomaan suuntanumerolla ? Tai onko jotain muuta hyvää konstia ?

Terveisin Kurut

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 430 kpl

2/3

Hei @Kurut!

Jos tuntemattomasta ulkomaisesta numerosta tulee jatkuvasti soittoja, laita tuntematon numero kieltolistalle, jos puhelimessasi on puhelun estotoiminto.

Tai onko sinulla Fonecta sovellus puhelimessa, siinä voi myös laittaa halutun numeron ei-toivottuihin numeroihin.

 

Esim. Nokia 8 puhelimessa voit laittaa numeroita estolistalle näin : paina luurin kuvaa - paina ylhäältä oikealta 3:a pistettä -paina estettävää numeroa pitkään - valitse Estä/ ilmoita häiriköinnistä 🙂

Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 387 kpl

3/3

Suoraan kaikkia ulkomaisia numeroita ei tietääkseni voi estää... Noille ulkomaansoittelijoille ei oikein voi mitään muuta kuin olla vastaamatta.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.