Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64303
Kirjoituksia 174908

Huawei 5186s lopettaa netti yhteyden päivittäin tasan 24 tunnin jaksoinaHighlighted

Huawei 5186s lopettaa netti yhteyden päivittäin tasan 24 tunnin jaksoina

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Huawei 5186s lopettaa netti yhteyden päivittäin tasan 24 tunnin jaksoina

1/6

Outo ongelma ilmestyi jo varmaan pari kuukautta sitten. Router katkaisee netin täsmälleen 24 tunnin jaksoina. Läppärin näytölle tulee Telia Soneran sivu jonka avulla pitäisi kirjautua päivitystä varten. Näytölle ilmestyy kirjautumis palkki, mutta kun kirjaudun se häipyy ennen kun kerkiän sen tehdä. Sitten se ilmestyy muutaman sekundin jälkeen uudestaan? Siis kirjautuminen ei onnistu. En tiedä onko asialla sen kanssa mitään tekemistä, että kahden vuoden etuhintakausi menee umpeen 15.03. Sain Telialta tekstiviestin jossa minua kehoitettiin menemään lähimpään Telian liikkeeseen (LÄHIN LIIKE 60km ja TOINEN 90km) jossa voivat tehdä päivityksen liittymääni? Minusta netin pitäisi toimia aina 15pvään asti. Olen siis yli 70v ja hoidan vakavasti sairasta miestäni (viimeiset 4 vuotta) päivittäin, en siis millään voi lähteä tuollaista reissua tekemään, luulisi, että tällaiset päivitykset onnistuisivat Telialta sähköisesti. 10 vuotta olemme olleet asiakkaina ja nyt tosiaan alan miettiä pitääkö vaihtaa muualleKissa, surullinen

0 tykkäystä
5 vastausta
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 068 kpl

2/6

Hei vaan ja tervetuloa lämpimästi Telian keskustelupalstalle @Blizzard47! Hymiö Onnellinen

 

Mielenkiintoista, mutta ei hätiä mitiä. Katsotaan vähän tarkemmin...

 

kahden vuoden etuhintakausi menee umpeen 15.03.


Sopimuksesi siirtyy automaattisesti liittymän normaalihinnoitteluun. Ei vaadi toimenpiteitä, mutta voit halutessasi katsoa lähemmin Telian asiakaspalvelun kanssa uutta liittymätarjousta esim. puhelimitse tai yhteydenottopyyntö-lomakkeella. Vaihtoehtoisesti myös itsepalveluna Omilla Sivuilla, jos olet käyttänyt aiemmin ja täältä löytyy myös chat-asiakaspalvelu. Ohjeet sen käyttämiseksi löytyy täältä. Täällä Yhteisössä ei voi käsitellä asiakastietoja vaativia juttuja.

 


Outo ongelma ilmestyi jo varmaan pari kuukautta sitten. Router katkaisee netin täsmälleen 24 tunnin jaksoina. Läppärin näytölle tulee Telia Soneran sivu jonka avulla pitäisi kirjautua päivitystä varten. Näytölle ilmestyy kirjautumis palkki, mutta kun kirjaudun se häipyy ennen kun kerkiän sen tehdä. Sitten se ilmestyy muutaman sekundin jälkeen uudestaan? Siis kirjautuminen ei onnistu.


Jotkin laitteet ilmoittavat saatavilla olevista uusista päivityksistä automaattisella päivitysviestillä ellet ole erikseen laitteen hallintasivulla toisin määrittänyt, mutta jostakin syystä tuo sivusto nyt ei oikein toimi. Tämä siis voi liittyä tähän tiedotteeseen:

https://www.telia.fi/asiakastuki/hairiotiedote?id=sabre_1503661832332

 

eli toimintaohjeet ovat tässä sivulta kopioituna...

 

OHJELMISTOPÄIVITYS

Löydät ohjeet ohjelmistopäivityksen tekemiseen alla olevasta PDF-tiedostosta. Tarvittaessa saat apua Telia Helppi-palvelusta (www.telia.fi/helppi) numerosta 0600 10 100 (2,25€/min, avoinna arkisin 8-20 ja la 9-16:30).

 

 
 
Toivottavasti tämä tepsisi ongelmaan? Jos ei, niin sitten suosittelen tekemään laitteelle tehdasasetuksien palauttamisen (nollauspainiketta pidetään painettuna yli 3 sekunnin ajan). Mukavaa illanjatkoa sinnepäin! Hymiö Onnellinen
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

3/6

Saitko @Blizzard47 päivityksen tehtyä ja muihin askarruttaviin asioihin vastaukset @Sekuntin avulla? 🙂 

0 tykkäystä
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 068 kpl

4/6

Mitään ei ole kuulunut 🙂

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 931 kpl

5/6

@Sekunti kirjoitti:

Mitään ei ole kuulunut 🙂


Toivotaan että @Blizzard47 on saanut yhteyden toimimaan ja paketinkin hinnoittelun tarkistettua! 

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 136 kpl

6/6

Aiemmin modeemi teki hyvinkin paljon WLAN yhteyden katkomista, päivityksen myötä ongelmat korjaantuivat. Joten kannattaa ihmeessä @Sekunti:n laittaman ohjeen mukaan päivitellä modeemin asetukset kuntoon. Näin niinku omakohtasena kokemuksena. Kissa, silmänisku

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.