Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62380
Kirjoituksia 170447

Mobiililaajakaistan päivitysHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-12-2017
Kirjoituksia: 2
1/3

Mobiililaajakaistan päivitys

Moi,

 

Minulla on 1/2018 hankittu Yhteys kotiin M -liittymä joka on toistaiseksi voimassa oleva, ja siihen silloin saamani hintaetu päättyy pian. Olen todennut että järkevintä olisi päivittää se L-versioksi, ja muuttaa määräaikaiseksi että saisin sen tarjoushintaan 27,90/kk. Telian sivuilla päivitystä yrittäessäni on kuitenkin valittavana vain toistaiseksi voimassa oleva hintaan 32,90/kk. Ei taida suoraan onnistua netissä? Ei olisi kovin fiksua jos nykyinen yhteys pitäisi ensin lakkauttaa ennen uuden tilaamista, ja sitten odotella sim-kortin saapumista ilman yhteyttä.

 

Asiaan liittyen, jos oikein ymmärsin niin noiden Yhteys kotiin -määräaikaistarjouksien ehtona on modeemin ostaminen samalla? Minulla kuitenkin on jo Telian toimittama Huawei B525, joten uuden modeemin ostaminen toimivan tilalle olisi turhaa.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 332
2/3

Vs: Mobiililaajakaistan päivitys

Ilmeisesti Omilla sivuilla ei ollut uutta tarjoushintaa näkyvissä tälle liittymälle uudella sopimuksella jostain syystä. Meillä on hieman liittymätyypistä ja osoitteesta riippuen erilaisia etuhintoja näihin tarjolla ja uskoisin, että tähänkin uusi etuhinta saadaan päivitettyä niin ei tarvitse nykyistä päättää ja lähteä uutta tilaamaan laitteineen Hymiö Onnellinen Pyytäisin tästä sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi Omilta sivuilta löytyvän 24/7 chat-palvelumme kautta ja katsotaan sitä kautta asiaa tarkemmin.

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2018
Kirjoituksia: 228
3/3

Vs: Mobiililaajakaistan päivitys

@vsaare, saitko liittymän päivitettyä asiakaspalvelumme kautta?

0 tykkäystä