Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63959
Kirjoituksia 174219

Ulkoinen antenniHighlighted

Ulkoinen antenni

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Ulkoinen antenni

1/4

Kesämökkini sijaitsee Keistiön saarella jossa on huono nettiyhteys ja hankin Huawei B525s purkkiani varten ulkoisen antennin, mutta mikä mahtaisi olla oikea suuntaus antennille. Missä sijaitsee lähin tukiasema.

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 234 kpl

2/4

www.cellmapper.net palvelun mukaan kaikkien operaattoreiden linkit ovat samassa tukiasemassa Iniön saarella. Aika pitkä matka, mutta hyvillä (eli 2 kpl) 800 Mhz suunta-antenneilla voit saada toimivan yhteyden.Keistiö.jpeg

 

Ja myös alempana Mossalassa on tukiasema, mutta matkaa on enemmän. Toki jos mökkisi on eteläkärjessä, niin suuntaamista Mossalaankin voi kokeilla.

Mossala.jpeg

0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 37 kpl

3/4

Cellmapper.net’in mukaan lähin on Iniössä, mutta yksikään solu ei ole suunnattu Keistiöön. Seuraava on Mussalossa, mutta sekään ei taida yltää Keistiöön asti.

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 338 kpl

4/4

Moikka @Keistio ja tervetuloa keskustelemaan Telia Yhteisöön!

 

Lähin 4G tukiasema Keistiön saarelta päin on Iniössä. Jos sieltä päin et saa hyvää signaalia, niin pystytkö kertomaan hieman tarkemmin missä päin Keistiötä olet, niin voidaan katsoa tilannetta vielä tarkemmin.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.