Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64236
Kirjoituksia 174735

C More Total vapaassa katselussa - PalautettaHighlighted

C More Total vapaassa katselussa - Palautetta

Kommentaattori
Viestejä 22 kpl

C More Total vapaassa katselussa - Palautetta

1/2

Moikka

Ei voi muuta kun taas ihmetellä,nyt laitetaan kahdeksi kuukaudeksi ilmaisjakeluun c-more total jos on c-more sport tai viasat urheilu sekä  ruutu+.Nyt herää sellainen kysymys koskahan palkitaan käyttäjät joilla on c-more total,viasat kulta sekä ruutu + ja vielä discovery paketti,näitä ihmisiäkin on joilla on kaikki kanava paketit,olisi hienoa jos vaikka jonkun kuukauden saisi veloituksetta tai jotain vastaavaa,tuntuu että maksukanavien suurkuluttajilta otetaan rahat vaan veks eikä ajatella palkitsemista.

Edit RaMaria: Otsikko

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

2/2

Kiitos palautteestasi, vien tämän tiedoksi eteenpäin! 🙂 
Toisinaan erilaisia kanavapaketteja avataan X-ajaksi vapaaseen katseluun joko kaikille, tai tiettyjen pakettien tilaajille. Nämä ovat myös vaihtuvia, eli aina se sama paketti ei välttämättä ole maksutta katselussa. 

Pyritään tottakai huomioimaan kaikki asiakkaamme tavalla tai toisella. Monesti esimerkiksi pakettia otettaessa on voimassa jokin etuhinta, tai on myös ollut sellasia että eka tai pari ekaa kuukautta maksutta ja sopimuksen loput kuukaudet normihinnalla. Toivon että sinunkin kohdallesi osuu vielä sellainen paketti katseluun jota et vielä tilaa. 🙂 

Tiedote tästä kanavien avauksesta vapaaseen katseluun löytyy täältä

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.