C moren urheilutarjonta ja paketin hinnoittelu

  • 4 March 2022
  • 1 kommentti
  • 6 katselukertaa

Kunniamerkki +5

Nyt niskani rupeaa väkisinkin punoittamaan Telian/c moren urheilu pakettien takia, jo syksyllä kylmästi pudotettiin KHL ottelut pois, samoin Formulat.


Nyt ikäväkseni huomasin ratamoottoripyöräilylle (moto gp) käyneen samoin, vaikka suomeen on kesällä tulossa osakilpailu ...


Kaiken kukkuraksi putkahti kirje että ko pakettien hinta nousee 15 euroa/kk siis viisitoista euroa!!!! Vaikka parhaat ohjelmat katoaa taivaan tuuliin 😠>


Samoin mix paketin hinta nousee 5 euroa per kk


Siis olen sanaton, näinkö johto luulee liiketoiminnan kannattavan.....


 


Edit SannaMKoo: Siirretty toiseen keskustelualueeseen ja muokattu hieman otsikkoa


1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

On ihan totta, että etenkin urheilussa televisiointioikeudet saattavat kovastikin vaihdella, ja urheilulajit vaihtavat kanavapaketista toiseen uusien sopimusten myötä. Onneki kuitenkin tavallisesti sopimukset neuvotellaan useammaksi vuodeksi kerrallaan, eli ihan jatkuvalla syklillä ei muutoksia pitäisi tapahtua. Formulat siirtyivät tosiaan nyt V-kanaville ja KHL syksyllä Discoverylle (joskin eivät tällä hetkellä näytä niitä Discoverynkaan puolella). Moto GP:n televisiointioikeudet ovat nyt myös Discoverylla. Tämän vuoden urheilukalenterista näet myös ajantasaisen tiedon siitä, mitä näytetään mistäkin paketista. 


 


Joitain lajeja voi tosiaan kanavalta lähteä, ja jotakin muuta tulee tilalle. Harmi tietenkin nyt kuulla, että omat lempilajisi ovat lähteneet tutusta paketista pois. C Morehan solmi Rallista nyt pitkän sopimuksen, eli sitä esitetään C Moren puolella ainakin kauteen 2027 asti. 


 


Onko sinulla nyt mikä kanavapaketti käytössäsi? Hinnanmuutos viittaisi nimittäin johonkin yhdistelmäpakettiin missä olisi useammankin eri kanavayhtiön urheilutarjonta katsottavana? 

Vastaa