Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66532
Kirjoituksia 179834

CMore Total tarjous 24,95 eur/kkCMore Total tarjous 24,95 eur/kk

NaantalinMika
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

CMore Total tarjous 24,95 eur/kk

1/3

Tuli tosiaan eilen sähköpostilla tarjous C More Total paketista 6 kk ajalle 24,95 eur/kk , ei määräaikaa. Tämä liittymäasiakkaille sen viestin mukaan. Riittääkö mikä tahansa kännykkäliittymä, jotta saa tämän paketin tilattua TeliaTV:lle tähän hintaan?

 

Tilaussivulla, kun menee tilaamaan tuotetta on mainintaa jostakin erikoisista liittymistä: Telia TV:lle vaaditaan voimassaoleva Yhteys rajaton, Yhteys mukaan tai Yhteys kotiin -liittymä. Mitä nämä ovat, eikö tarjous olekaan kaikille liittymäasiakkaille niin kuin s-postissa mainitaan?

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

IlariJR
Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/3

Moi @NaantalinMika ! Etuhintaisen kanavapaketin tilaus edellyttää, että sinulla on Telian puhelin- tai nettiliittymä, Telia TV digiboksi tai kaapelikortti. Yhteys Rajaton ja Yhteys Mukaan ja Yhteys Kotiin ovat näiden liittymien nimiä. Kaksi ensimmäistä mobiililiittymiä ja jälkimmäinen kiinteä laajakaista kotiin. Selvensikö tämä asiaa? 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

NaantalinMika
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Hei,

 

Kiitos. Selvensi asian kyllä. Aika hämäävää, koska tuosta liittymästäni käytetään joka puolella eli minun teliassa ja laskulla vain esim. nimeä Rajaton 200M. Tuota Yhteys-sanaa ei siinä yhteydessä ole missään tuotenimessä. Helposti voi luulla, että nämä ovat jotakin eri tuotteita, esim. vain datan siirtoon käytettäviä liittymiä.

 

EDIT katjane: Allekirjoitus poistettu, allekirjoituksen voit määritellä profiilisi asetuksissa.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.