Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64232
Kirjoituksia 174728

Digiboksin vaihtokampanjaHighlighted

Digiboksin vaihtokampanja

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

Digiboksin vaihtokampanja

1/12

Oletteko vaihtaneet uuden malliseen digiboksiin? Minulle soitettiin ja tilasin laitteen, sitä vaan ihmettelen että mitään tilausvahvistusta ei ole tullut. Laitteen toimituksen kerrottiin kyllä kestävän. Tilauksen tein jo viikko sitten.

0 tykkäystä
11 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 350 kpl

11/12

@Merja_J@  kirjoitti:

Eli jos boksin tilaa tältä sivustolta >> https://www.telia.fi/kauppa/tv-ja-viihde/mika-telia-tv/tv-boksi/uusi-digiboksi  on se maksuton, eikä toimituskulua tule. Jos boksin yhteydessä tilaa muita laitteita kuten langattomia lähettimiä, veloitetaan silloin toimitusmaksu normaalisti. Toivottavasti tämä selvensi asiaa.


Selvisi tämä idea. Alunperin tilasin tuolta sivulta ja ensin ei tapahtunut mitään, toisen kyselysoiton jälkeen sitten lähti menemään vikaan.  Soittelin boksista kolmannen kerran ja jupisin toimitusmaksusta. Nyt asiakaspalvelija sai selville että edellisellä kerralla miulle oli tehty uusi lisäkappale Telia TV:tä (se on nyt mahdollista saada kahteen tai useampaan televisioon joissa jokaisesta menee kympin kuukausimaksu) eikä ollut merkitty vanhan purkin maksuttomaksi vaihdoksi. Kolmas asiakaspalvelija hoiti asian, laittoin perään tulemaan toisen dikipoksin ja kehotti olemaan noutamatta ensin saapuvaa ja poisti lisäksi tulleet laskut tunnukseltani. Nyt uusi kiekkopurkki on käytössä ja pyysin sitä hakiessani postiasiamiestä laittamaan ensimmäisen palautukseen etteivät joudu sitä odotuttamaan pienessä varastossaan.

Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

12/12

Soitto tuli Telialta ja digiboksi saatu täysin ilmaiseksi. En vain ymmärrä miksi asiakaspalvelu väitti sopimuksen uusimisen olevan ehto ilmaiselle digiboksille. Pientä tarkkuutta ohjeistuksiin.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.