Eurosport 2 HD kanavan selostuskielestä

  • 18 January 2015
  • 3 kommenttia
  • 21 katselukertaa

Vanhalta palstalta syksyltä kopioitua:

 

Hei,

olisin halunnut tietää miksi eurosport2 HD kanavalle ei ole olemassa suomenkielistä selostusta. Tarkoitan siis niitä lähetyksiä, joisssa eurosport 2:n puolella on suomiselostus. Esimerkiksi näen ja kuulen kuinka eurosport 2:lla Aki kauppinen selostaa snookeria, mutta kun käännän 2HD kanavalle niin selostusta ei enää ole. Mahdollisuutta valita kielivalikostakaan suomea ei enää ole, vaikka se ei-HD kanavalla on olemassa. Samaa ongelmaa ei kuitenkaan ole eurospor1:n ja eurosport1HD:n välillä.

Miksiköhän näin? Asetuksista se ei ole kiinni, koska valikosta voi saada vain englanti ja ruotsi -kielet. Ei Suomea lainkaan, eikä nuo kielet valitsemallakaan tule suomenkielistä selostusta.Muissa eurosport-kanavissa on suomi-vaihtoehto. Asun Turussa ja olen Soneran kaapelitelevision asiakas. Olin yhteydessä Eurosportiin mutta sieltä sanottiin, että tämä on operaattorikohtainen asia, sillä kuulemma esim. "Canal Digital tarjoaa asiakkailleen Eurosport 2 HD –kanavallakin suomenkielisen selostuksen silloin kun se on tarjolla."

Miksei Soneralla ole tätä huomioitu tai otettu käyttöön. Se parantaisi huomattavasti omia kuin myös muidenkin suomalaisten katselukokemuksia. Ja keneltäkään se ei ole pois. Olisiko mahdollista että lisäisitte tämän mahdollisuuden asiakkaillenne?

 

Hei kilipukki!

Nytpä sain vastausta. Eli Eurosport 2 HD kanavat voivat operaattorille tulla useamman eri tahon kautta ja tällä hetkellä meille ei tule kyseistä kanavaa sellaisessa muodossa jossa olisi suomenkielinen selostus. Sellainen on toki saatavilla, mutta meillä ei ole sitä tarjota.

Asia laitettiin nyt eteenpäin ja kovasti kiittelivät että ilmoitit tästä puutteesta. Toivon mukaan saadaan tuo kanava jossain kohtaa vaihdettua sellaiseksi jossa tekstitys on mukana. Aikataulua ei uskalleta tässä kohdin lupailla, mutta toiveissa siis on!

 

Onkohan asiaan tullut selkeyttä? En ymmärrä miksei tällaista suomenkielen selostus -palvelua Sonera voi tarjota kaapeli-asiakkailleen, kun se kerran on mahdollista. Taas tänäkin viikonloppuna palanut pinna siihen kun tavallisella eurosport2 kanavalla on suomenkielen selostus jo olemassa melkein kaikessa, mutta eurosport2 HD -kanava on edelleenenglannin kielellä. 

 

Toivoisin, että "ongelma" saataisiin korjattua.


3 kommenttia

Moikka @Kilipukki2 ja tervetuloa mukaan Klaaniin! Kiva että löysit tiesi tänne. :)


 


Kanavat ja niiden sisällöt tulevat suoraan toimittajalta, eli emme suoraan pysty vaikuttamaan siihen, onko käytettävissä suomenkielinen selostus tai tekstitys.


 


Eli tilanne on tässä sama, kuin tuossa syksyn kirjoituksessa. Toiveissa tämä luonnollisesti on edelleen, ja asiasta vastaava taho on tietoinen sekä tilanteesta, että toiveista. :)


 


 

Hei Neuvonantaja(t):

 

Eurosportplayer.fi:n kautta tulee lähes koko ajan suomenkielistä selostusta Eurosport2 HD:ltä, ja ohjelmakartta on myös hieman poikkeavainen Soneran kaapeliverkkoon lähettämästä Eurosport2 HD-signaalista, jossa äänet ovat englanniksi ja ruotsiksi.

 

Joten kyllä se suomalaisille tarkoitettu signaali siellä taivaalla makaa.
Ei muuta kun operaattoripuolenne henkilöt ottavat yhteyttä Eurosportin organisaatioon, niin kyllä se meille tarkoitettu signaali järjestyy!

 

Ystävällisin terveisin,

erkkipj

 

Entinen alalla työskennellyt

 

 

Laitoin aiheesta kysymystä edemmäs, mutta uskon että tämä on edelleen "vaiheessa". 🙂 Palataan kun saadaan jotain kättä pidempää.

Vastaa