Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66576
Kirjoituksia 179899

HBOn 14 vrk kokeilujakso ja 30 vuorokauden irtisanomisaika...HBOn 14 vrk kokeilujakso ja 30 vuorokauden irtisanomisaika...

yarskiss
Kommentaattori
Viestejä 34 kpl

HBOn 14 vrk kokeilujakso ja 30 vuorokauden irtisanomisaika...

1/2

Mitä tämä tarkoittaa suomeksi? Jos tilaan HBOn ja en jatkakaan sitä ilmaisen kokeilujakson jälkeen, (30 vuorokauden irtisanomisaika, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset.) minulta laskutetaan 2 viikosta...?

Minulla on HYVIN huonoja kokemuksia - ja väärää informaatiota - näistä kokeilujaksoista ja ns. ilmaisista tarjouksista, siksi kysyn ensin ennen kuin tilaan enää mitään Telialta.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

ReOlivia
Yhteisömanageri
Viestejä 471 kpl

2/2

Ilmaisen kokeilujakson aikana ei ole voimassa irtisanomisaikaa. Eli tuo pois lukien ilmaisjaksot. Ilmaisjakson aikana voit irtisanoa paketin missä vaiheessa vain ja se päättyy samantien. Kun taas maksullisen paketin tilatessa / ilmaisjakson jälkeen, minimitilausjakso on 30 vrk eli sillon paketin irtisanoessa se päättyy 30 vrk kuluttua.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.