Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64365
Kirjoituksia 175075

History channelHighlighted

History channel

Vakiokalustoa
Viestejä 93 kpl

History channel

1/4

Saisiko tuon History channelin näkyviin millään telia tv ilman laajakaistaa? Kyseisen kanavan kirjasto kuitenkin näkyy kirjastoissa tilattavissa. Samoin National geographic kirjastoa olisi mukava selailla kun kanava muutenkin näkyy ilmaiseksi.

3 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

2/4

Tällä hetkellä History Channelia ei saa tilattua Telia TV digiboksilla -palveluun, vaan se on saatavilla ainoastaan laajakaistalliseen Telia TV-palveluun.

 

National Geographic -kanavaa voi tallentaa, mutta ohjelmakirjastoa ei kyseiselle kanavalle ole. Tallennetut ohjelmat ovat katsottavissa "Tallennukset" -välilehden kautta.

 

Näet kaikki Telia TV digiboksilla -palveluun saatavilla olevat kanavat kanavakartasta. Tuolta voit katsoa myös, mitä kanavia voi tallentaa ja mistä löytyy automaattinen tallennus tai ohjelmakirjasto.

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 93 kpl

3/4

Niin siis tarkennetaan vielä. National geographic kanavalla kyllä on ohjelmakirjasto olemassa ja sinne kyllä voi mennä selailemaankin digiboksilla. Ilmoitus vain kun aukaisee esim "aivopelit" kansion "Tämän kanavan ohjelmat eivät harmi kyllä kuulu tilaukseesi. Käy tutustumassa valikoimaamme tai pirauta..." Miksikö tätä palvelua ei voi aukaista asiakkaille kun se kerran on jo olemassa?

 

Toivoisin että tätä telia tv ilman laajakaista palvelua kehitettäisiin myös kanava valikoimaltaan vastaamaan telia tv telian yhteydellä palvelua vastaavaksi. Ei kai se teknisesti ihan mahdotonta ole?

Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 215 kpl

4/4

Joo kyllä sieltä kirjasto löytyy mutta se ei kuulu tuohon palveluun kun se kanava muuttui verkkotallennettavaksi. Toivottavasti tosiaan kanavatarjonta tulee tulevaisuudessa olemaan samanlainen kuin teliatv laajakaistalla ja kaapelitv:ssä. Se että tuleeko jossain vaiheessa näin käymään niin en osaa sanoa.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.