Inteno DG301 kadottaa langattoman verkon nimen...

  • 21 October 2015
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tervehdys, 

 

 Tässä muutaman vuoden viihteen käyttäjänä olleena, jo toisen kerran kyseinen Inteno DG301 modeemi sanoi sopimuksen irti.

 

Soitto Soneralle ja lähettivät uuden, kiitos tästä ja nopeasta toimituksestakin!

 

Eikun laitetta kytkemään. Verkossani en pidä salausta kun asun syrjässä... ja laitetta on laitteen perään jotka ovat langattomassa verkossa... 

Jokusen yrittämisen jälkeen sain verkon nimen tallennettua. Jostain syystä ei meinannu tallentua. Jouduin jopa laitteen resetoimaan ennenkuin sain toimimaan.

Tänä aamuna tässä piti päivän uutisia alkaa kattelemaan tabletilla ja jälleen on tehdas asetukset yön aikana palautunu. Nettiin pääsin kun tuon Intenon salasanan näpyttelin verkon salasanaksi ja nimikin tietysti myös muuttunut.

 

Mitähän teen väärin kun ei meinaa modeemin muistissa nuo pysyä?

Useamman päivän kyllä jo olikin kaikki hyvin.

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Yksinkertaisesti käytä alkuperäistä nimeä ja salasanaa. Näin uudelleenkäynnistyksen / resetoinnin / päivityksen yhteydessä pysyy sama käyttäjätunnus ja salasana.

Muuten tässä ei olisikaan mitään ongelmaa jos pitäisin kaikki ennallaan, mutta kaikki laitteeni ei tue tuota langattoman verkon salausta mikä siinä on tehdasasetuksena. Joten olen parhaakseni katsonut olla pitämättä mitään salausta tai sitten pitäisin jotain wep wappia tai mitä niitä nyt onkaan, mutta kun laite päättää lyödä jostain syystä tehdas asetukset päälle aina silloin tällöin.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Tohon ei vain ole ratkaisua koska se on Soneran hallinnassa oleva... 


 


Eli paras ratkaisu olisi hankkia oma laite niin toimii varmasti kaikki mitä haluat...

Ja laite kuuluu tähän Sonera Viihde pakettiin eli sen kautta toimii myös "televisio". Ja vissiin ei oikein muilla laitteilla toimi viihde kuin nimenomaan Soneran vehkeillä?

 

Ja tosiaan vastaavia valkoisia laatikoita ollut jo kaksin kappalein jotka molemmat ovat vain lakanneet toimimasta aika hyvin vuoden käytön jälkeen ja niissä ei ole ollut mitään vastaavaa ongelmaa.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

No juu, Sonera Viihde sitten se toinen ongelma, toki sen saa toimimaan muillakin laitteilla... Itsellä Inteno kaapissa ja hyvin Sonera Viihde toiminut...


 


---


 


Tohon laitteeseen ei oo ratkaisua...Ehkä Flash muisti hajalla ettei tallenna... Että uusi boksi...

Vastaa