Inteno Zap ei toimi

  • 15 June 2018
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Netti lakkasi toimimasta. Loppujen lopuksi syy oli Technicolorin adsl-modeemissa. Uusi modeemi saapui (Technicolor TG799TSvac Xtream "512MB)"), josta löytyy suhteellisen vähän tietoa mistään, paketissa ei ollut mitään paperia laitteesta. Modeemin asennuksen jälkeen alkoi Telia TV vihdoin toimimaan. Telkkari toimii vain langallisena. Intenon palikoilla ei telkkariin saa mitään eloa. Olen resetoinut kaikki laitteet useampaan kertaan, varmuuden vuoksi vaihdoin Intenojen paikkojakin jos sittenkin olisin sekoittanut ne... Power valo palaa kuten kuuluukin mutta LAN-valo palaa myös kiinteästi. Ei kai ole mahdollista että ADSL modeemi rikkoo lähettimen? Vai onko noissa jotain yhteensopivuusongelmaa?


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moi @RantaPekka ja tervetuloa yhteisöön! Mitään yhteensopivuusongelmaa ei ole Intenon langattomien lähettimien ja Technicolorin välillä. Technicolorin takana olevasta keltaisesta portista pitää olla verkkokaapeli Intenoon, jonka pohjassa on maininta AP. Digiboksiin verkkokaapelilla pitää olla kytkettynä Intenon langaton lähetin, jonka pohjassa lukee Client tai C.

Palavatko langattomien lähettimien wireless-valot saman värisinä?

Intenon langattomat lähettimet voi tarvittaessa resetoida painamalla laitteiden takaa löytyvää reset-painiketta n. 10 sekuntia kunnes laitteen merkkivalot sammuvat. Laitteiden resetoinnin jälkeen tulee painaa AP-laitteen WPS-painiketta n. 10 sekuntia ja sen jälkeen Client-laitteelle sama toimenpide.

Vastaa