Investigation Discovery

  • 21 July 2015
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Olisiko mitään mahdollisuutta liisätä tuota ID-kanavaa Surf-pakettiin? Kaikki muut Discovery-paketin kanavat siitä jo löytyy. Viimeksi tuo ID poistui valikoimista "vähäisen kysynnän" takia. Surf-paketin tilaajat tuota Discovery-pakettia tuskin tilaavat kun ei sillä saa kuin yhden kanavan lisää hintaan 10€/kk.
Mix M-paketista tuo ID löytyy, mutta siellä on käytännössä kaikki katsottavat kanavat samat kuin mitkä jo Surfista löytyy. Eihän tuosta Mixistä kymmentä sellaista uutta kanavaa Surf-tilaaja saa valittua millään niin että siitä voisi 15-20€/kk maksaa. Kohta tuo ID taas poistuu valikoimista, kun ei ole kysyntää... Nyt kun Surf-paketista hävisi nuo elokuvakanavatkin niin ID sopisi hyvin täydentämään tuota pakettia.

Tai laittakaa edes se erikseen tilattaviin kanaviin. Kyllä tuosta sen jonkun euron voisi maksaa erikseenkin, mutta tuo nykyinen 10€ hinta yhdestä uudesta kanavasta on jo liikaa.


1 kommentti

Tervetuloa Klaaniin !


Olisi kyllä näppärää jos Investigation näkyisi myös Surfissa. Tällä hetkellä kanava tosiaan löytyy Mix M-paketista, ja tietysti Discoverysta.


Pistän tästä palautetta menemään kanavahommista vastaavalle taholle. Satavarmasti en uskalla muutosta luvata, mutta tehdään parhaamme :smileyhappy:

Vastaa