Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64864
Kirjoituksia 176412

Milloin Kovalevy tallennus telia tv ilmanlaajakaistaa aIPTV?Highlighted

Milloin Kovalevy tallennus telia tv ilmanlaajakaistaa aIPTV?

Vakiokalustoa
Viestejä 93 kpl

Milloin Kovalevy tallennus telia tv ilmanlaajakaistaa aIPTV?

1/2

Niin..Onko ikuisuuskysymys? Milloin tämä aktivoidaan telia tv käyttäjille ilman laajakaistaa? Ei ole tekniikkakysymys ja en odota vastauksia siihen suuntaan että tekniikka on erilainen ja että tekniikka näiden systeemeiden välillä on niin erilaista. Sanottakoon tässä vaiheessa että olen hyvin tietoinen tekniikoista IPTV systeemeissä ja niiden eri jakelukanavissa. En kerro missä työskentelen mutta tiedän niiden olevan mahdollisia. Eli se että telia sanoo että telia tv ilman laajakaistaa ei ole sama kuin telia tv laajakaistan kanssa on vain tekosyy monessa mielessä. Unicast ja multicast. Ei sillä oikeasti ole väliä enään tänä päivänä jos halua on..Voin sanoa suoraan että esim 50M yhteydellä voi pyörittää ainakin 2 eri telia tv unicast lähetystä samaan aikaan samalla yhteydellä ja vielä mobiilista katsoa yhtä samaan aikaan pätkimättä samassa wifi verkossa samalla yhteydellä...Jos siihen ei kovalevytallennus sovi niin se on palveluntarjoasta kiinni...Nämä on totuuksia.. Antaa jonkun telian asiantuntijan ampua tämäkin alas mutta sisimmässä he tietävät että tämä on tosi...

Vastaa
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

2/2

Kyselin tätä meidän Telia TV -kehityspuolelta, ja kyseisen toiminteen tulon osalta ei ole tässä kohtaa antaa tarkempaa aikataulu-arviota. Varmasti kuitenkin infoamme sitä mukaa kun uusia ominaisuuksia tulee saataville. 

Kovalevytallennus vaatii oman kehitystyönsä Telia TV -digiboksipalveluun, eli suoraan siihen ei löydy tukea tai sitä voida vain lisätä käyttöön. 

 

Palaute ja toive tästä on kuitenkin nyt välitetty eteenpäin! Palvelua kehitämme koko ajan lisäten myös kokonaan uusia ominaisuuksia käyttöön, ja päivittäen nykyisiä. 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.