Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jarsut
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Tallennuksen katselu jos sama ohjelmaa menee suorana

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

En löytänyt tästä aiheesta keskustelua, mutta ihmettelen, jos tämä Telia TV:n ominaisuus ei ole vielä ketään ärsyttänyt: Olet tallentanut ohjelman ja tallenteen katselu on jäänyt kesken. Menet jatkamaan katselua, mutta samaan aikaan sama ohjelma meneekin TV:ssä suorana. Yllätys, yllätys, jos haluat jatkaa katselua vaikkapa 20 minuuttia ohjelman alkamisesta, mutta suora lähetys on menossa vasta 10 minuutin kohdalla, tallenteen katselusi jatkuu siitä kohdasta, mikä on parhaillaan suorana menossa TV:ssä, etkä pysty kelaamaan ohjelmaa eteenpäin. Miten tällainen älyttömyys onkin osattu koodata Telia TV:hen, ei ihan äkkinäiseltä onnistuisi?? Ja kyseessä ei ole esim se, että olisin valinnut "tallenna kaikki jaksot" vaan nimenomaan "tallenna tämä jakso".

Ja minkähän takia oletusarvoisena tallennusmuotona on nimenomaan tuo "tallenna kaikki jaksot" kun ainakin minulla 95% valintana on "tallenna tämä jakso". 

 

1 vastaus
HenriLie
Telialainen
Telialainen
  • 153 custom-general.kudos
  • 871 custom-general.replies
  • 76 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tämä ongelma onkin jo tunnistettu TV -puolen kehityksessä ja se on korjauksessa. Korjaus tulee päivityksen mukana, mutta vielä ei ole tarkkaa päivämäärää tiedossa, milloin korjaus saadaan käyttöön. Pahoittelut tästä häiriöstä, on varmasti katselumukavuutta häiritsevä.

Sarjatallennus on katsottu ensisijaikseksi valinnaksi tallentaa ohjelmia, jos kyseessä on sarja. Toki yksittäisen ohjelman voi tallentaa, mutta vaatii tosiaan erikseen valitsemista. Tämä varmasti jakaa mielipiteitä.

Tekniikasta aina mielenkiinnolla keskusteleva. Päivitän myös meidän asiakastukisivustoa

osana asiantuntijatiimiämme. Kerrothan tarvittaessa palautetta sivuston ohjeista.