Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66597
Kirjoituksia 179952

Telia TV sovellus ja Chromecast kelaaminenTelia TV sovellus ja Chromecast kelaaminen

Decibel1987
Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

Telia TV sovellus ja Chromecast kelaaminen

1/19

Kun katson liigaa huawei P20 Pro puhelimen Telia tv stv sovelluksella pystyn kelaamaan lähetystä miten haluan. Mutta jos peilaan lähetystä Chromecastiin katoaa kaikki mahdollisuudet kelata lähetystä. Joudun katkaisemaan yhteyden chromecastiin, kelaamaan oikeaan kohtaan mistä haluan jatkaa katsomista ja taas yhdistää takaisin chromecastiin.

Vastaa
18 vastausta

JuhoOlliLo
Telialainen
Viestejä 476 kpl

11/19

Testasimme Chromecast 2, 3 ja Ultran ja kaikilla noilla toimii tuo kelaus niin että menossa olevan lähetyksen tallennetta pystyi kelaamaan puhelimesta/tabletista haluttuun kohtaan ja sen jälkeen aloittamaan castauksen, eikä lähetys siirtynyt alkuun. 

 

Tuossa tosiaan oli bugi joka korjattiin ennen joulua. Jos ongelma ei ole poistunut Chromecastin virrattomana käyttämisellä niin seuraavaksi kannattaa palauttaa laite tehdasasetuksille Google Home sovelluksen kautta tai painamalla Chromecastissa olevaa painikketta niin kauan että sen valo muuttuu valkoiseksi. 

Vastaa
0 tykkäystä

chrisfin
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

12/19

Nyt menee erikoiseksi. En ole käynnistänyt uudelleen Chromecastiani tuon edellisen ottelun jälkeen, mutta nyt live-lähetystä kokeillessani tuo kelauskikkailu toimiikin jälleen. Siis samat laitteet kuin viimeksi, ei boottailuja välissä, mutta nyt toimii ja viimeksi ei. Kuinka tämä on selitettävissä?

 

Muistan kelauskikkailun alkaneen toimimaan sen aiemmin tekemänne korjauksen jälkeen, mutta kuten mainitsin se ei ole nyt toiminut joissain viimeisimmissä otteluissa mitä olen viiveellä katsonut (nämä kaikki Kärppä-pelejä). Onko mahdollista, että teidän päässä on joidenkin otteluiden kohdalla jokin "vipu" väärässä asennossa, mikä vaikuttaa tuohon kelaukseen?

Vastaa
0 tykkäystä

JuhoOlliLo
Telialainen
Viestejä 476 kpl

13/19

Kollega oli viime perjantaina Kärppä-ottelun kanssa tätä kelausta testannut ja se oli toiminut. 

 

Testiinhän tuo pitää vielä laittaa huomenna Pelicans-Kärpät matsissa että toistuuko ongelma.  

Vastaa
0 tykkäystä

JuhoOlliLo
Telialainen
Viestejä 476 kpl

14/19

Kun pelin aloittaa kanavalta alusta niin silloin tuo toimii oikein. Aloita alusta, kelaa haluttuun kohtaan ja aloita castaus. Mutta jos pelin aloittaa joukkueen kirjaston kautta, kelaa ja aloittaa castauksen niin silloin tallenne alkaa alusta, kun peli on vielä käynnissä. 

Laitan tästä kehityspuolelle kysymystä menemään. 

Vastaa
0 tykkäystä

Cosfoortti
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

15/19

Kyselinkin tästä jo tuolla toisaalla, mutta kysästäänpä täälläkin kun vastaavia ongelmia näköjään on muillakin. 

 

Eli onko tähän jo pian tulossa jotain korjausta? 

 

Toimii aivan miten sattuu edelleen. Välillä parhaillaan tulossa olevan ohjelman tallennuksen katselu alkaa aina siitä kohdasta missä ohjelma parhaillaan menee ja välillä taas ohjelman alusta. Myös aiemmin tulleen tallennetun ohjelman kanssa on välillä samoja ongelmia. Välillä olen onnistunut kikkailemaan tallennuksen alkamaan alusta ja välillä onnistui jopa kelaaminen tuolla muidenkin mainitsemalla kikkailulla, että tabletilla ensin hakee kohdan ja sitten vasta siirtää chromecastiin.

 

Mikään näistä keinoista ei ole kuitenkaan mikään ratkaisu ongelmaan vaan kyllä tämä pitäisi saada toimimaan niinkuin sen kuuluu. Muuten pitää kyllä siirtyä muiden operaattoreiden vastaaviin palveluihin. Meillä oli ennen käytössä Telia tv digiboksi jolla tuo onnistui ongelmitta sekä parhaillaan tulevan ohjelman kanssa, että aiemmin tulleen kanssa kunhan oli tallennus päällä. Ja sitä totuttiin paljon käyttämään niin ei todellakaan miellytä ettei se tässä nyt toimi kun hommasin chromecast ultran ja siirryin mobiilin puolelle.

Vastaa
0 tykkäystä

HenriLie
Telialainen
Viestejä 562 kpl

16/19

Tarkentaisitko vielä hieman, mitä ohjelmia ja tallennuksia tarkoitat kun ongelma esiintyy?

Kerrotko siis vielä esimerkkien kanssa, miltä kanavalta olet tallennusta katsonut ja onko kyse omasta asetetusta tallennuksesta vai katsotko ohjelmakirjaston kautta, kun ohjelma on vielä meneillään kanavalla?

 

Ohjelmakirjaston kautta katsoessa Live -tilaan siirtyminen puuttuu ja tämä on korjauksessa kyllä, tarkempaa aikataulutietoa korjauksen sisältävästä päivityksestä ei ole.

Vastaa
0 tykkäystä

Cosfoortti
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

17/19

Moikka

 

Mielestäni se on tehnyt samaa sekä parhaillaan tulevaa ohjelmaa katsomaan aloittaessa (TV->nyt ja kohta->tallenna ja katso) sekä aiemmin ajastettuja tallennuksia katsomaan aloittaessa (TV->tänä iltana->tallennus ja sitten Tallennukset->tallennetut->tänään tai parhaillaan)

 

Esimerkkinä eilinen masked singer. Olin aiemmin päivällä ajastanut sen tallennukselle ja piti aloittaa katsomaan sitä kun sitä oli yli puolet tullut. Ohjelma suostui kyllä alkamaan alusta, mutta kelaaminen ei toiminut millään konstilla. Taistelin sen kanssa niin kauan, että ohjelman lähetys oli jo loppunut eikä sittenkään onnistunut kelaamaan. Vasta kun käynnistin kaikki vehkeet uusiksi niin pystyi taas kelaamaan.

 

Edit: ja siis useammalla kanavalla olen koittanut ja sama homma aina. Näitä peruskanavia pääasiassa mitä ei ohjelmakirjaston kautta edes löydy.

Vastaa
0 tykkäystä

HenriLie
Telialainen
Viestejä 562 kpl

18/19

Nyt testilaitteilla testattu:

Livekanavalla voi ohjelmaa castauksen aikana katsoa alusta tai livenä, kelata ei pysty.
Omaa tallennusta ei voi kelata chromecastin kanssa. Castaus täytyy lopettaa ja kelata ohjelmaa sovelluksella ja yhdistää uudelleen chromecastiin.

Kysellään tämän ominaisuuden muutoksista ensiviikon aikana ja palataan tähän ketjuun ajankohtaisella tiedolla. Kiitos selvennyksestä ja esimerkistäsi!

Vastaa
0 tykkäystä

HenriLie
Telialainen
Viestejä 562 kpl

19/19

Tämä huomio kelauksen toiminnasta on viety nyt kehitystiimille tietoon, jotta toimintaa voidaan parantaa jatkossa. Tarkempia aikatauluja tämän parannuksen osalta ei ole.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.