Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65907
Kirjoituksia 178511

eurosport ja ohjelmakirjastoeurosport ja ohjelmakirjasto

Kommentaattori
Viestejä 50 kpl

eurosport ja ohjelmakirjasto

1/3

tallentuuko telian ohjelmakirjasto ohjelmaoppaan mukaan?eurosport on aivan kaheli kanava eikä sen ohjelmatiedot pidä paikkaansa edes huonosti,kun seuraan moottoriurheilua ja laitan tallentamaan esim superbike suoran lähetyksen niin kun alan katsomaan tallennetta sieltä tulee yleensä aivan muuta,jännityksellä saa odottaa katsotaanko tänään taitoluistelua vai perhanan fillarointia,ja kun saa hermot leppymään ajatuksella että löytyyhän se superbike kisa ohjelmakirjastosta niin samaa p#####aaa sieltä löytyy kuin tallenteesta.tiedän(luulen tietäväni että syyllinen on ilm eurosport ja olen melkein tullut hulluks sen kanavan kans vuosien varrella,onneksi moto gp ei tule sieltä,voisi olla kiikun paikka jos tulisi)ja jos minun tallenne loppuu kesken kisan niin loppuu myös ohjelmakirjaston tallenne??

Vastaa
2 vastausta

Yhteisömanageri
Viestejä 471 kpl

2/3

Nyt en osaa suorilta tähän vastata. Laitan kyselyä aiheesta ja palaan pian!

Vastaa
0 tykkäystä

Moderaattori
Viestejä 521 kpl

3/3

Väliaikatietoa:

Kuulostaa siltä, kuin meille tulevat ohjelmatiedot (EPG) olisivat jotenkin virheelliset. Jos meille tulevat ohjelmatiedot eivät ole oikein sisällöltään tai kellonaikojen suhteen, menee näissä tapauksissa tallennukset väärin. Ohjelmistoon voi toki myös joskus tulla viime hetken muutoksia, mitä urheilussa välillä tapahtuu.

Selvitämme asiaa vielä tarkemmin.

Edit: Ohjelmatietojen vastaanottajataho on huomannut saman ongelman ja he selvittävät asiaa suoraan Discoveryn kanssa. Korjausaikataulu on vielä avoin, mutta asia on tiedostettu ja ohjelmatiedot pyritään fiksaamaan mahdollisimman pian.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.