kaapelista antennitalouteen

  • 29 November 2015
  • 6 kommenttia
  • 145 katselukertaa

Tosiaankin kaapelitaloudesta muutto antennitalouteen ja "pikaohjeistuspakettia" tarvis. Nykyisessä on kaapelinetti, kaapelitv mix-m ja viasat viihde paketilla, vu+ ultimon boksi ja cam-moduli yhdellä kaapelikortilla. Nyt sitten olisi muutto antennitalouteen ja toiveena olisi edelleenkin se netti, paluu adsl:ään... sonera viihde-paketti. Toiveena 3 makuuhuonetta, keittiö ja olohuone tietenkin joissa tv-kanavat näkyisi, peruskanavien lisäksi tuo mix-m ainakin. Eli millaista pakettia tähän lähteä sorvaamaan ja vu ultimossa on myös antennivirittimet, mutta saako sen toiminaan viihteen yhteydessä ja miten yleensäkin tallennus onnistuu kaikilta kanavilta tässä sonera viihteessä?


6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Sonera Viihde palvelussa tulee vain 1 digiboxi / TV tietenkin, eli voit katsoa yhdestä telkkarista boxilla, ei monella. MIX pakettia saa vain kaapeliTV ja Sonera Viihde digiboxiin, ei vielä mobiilipuolelle joten voit katsoa antennitaloudessa vain digiboxilla.


 


Et siis saa 3 makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen samaanaikaan MIX pakettia.


 


Sonera Viihde ei käytä antennia vaan verkkoyhteyttä kanavien tulemiseen. Kaikki toteutetaan IPTV tekniikalla, vaatimus olisi melkein 10Mbps toimiakseen. Voit tallentaa verkkoon kaikkia peruskanavia myös samaanaikaan mutta jos digiboxiin lisäksi kiintolevyn johon voit tallentaa (lisämaksullinen palvelu), voit tallentaa yhtä kanavaa ja katsoa sitä samaanaikaan. Et voi katsoa eri kanavaa ja tallentaa toista. Tämä on ADSL toteutuksessa rajoite. Maksukanavia ei voi tallentaa verkkoon, vain digiboxille.

Onko saatavilla kaapelikorttia vastaavaa antennikorttia Soneralla esim? "Satavuotta" ollu kaapelitaloudessa niin antennijutut vähän hukassa :D

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Ei tietääkseni antennikorttia ole saatavilla Soneralla.

Ei tosiaan ole antennipuolelle Soneran puolelta tarjota ratkaisuja. Kyseisen antenniverkon operaattorilta lähtisin kysymään kanavakortteja mikäli tarve on saada useammassa huoneessa maksuTV:t näkymään.

Kyseisen antenniverkon operoi Sonera tai Digitahan se on, mutta aika käpynen tarjonta näin kaapelissa olon jälkeen 😃 eli kotiviihdettäkö Sonera lähtis tarjoamaan? Mitä tämä Kotiviihdepaketti kattaa ja kuinka laajaksi sen saa?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Antennipuolelta ei saa Soneralta mitään. Verkkoyhteyden kautta mahdollista saada Sonera Viihde (IPTV + Internet). Lueppa täältä Viihde tuotteista: https://www.sonera.fi/kauppa/tv-ja-viihde/sonera-viihde

Vastaa