kaikki kanavat pimeenä

  • 24 November 2015
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

  • Uusi jäsen
  • 39 kommenttia

ei mikään kanava näy?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Kiva että ilmoitit tänne Klaaniin että kanavat pimeänä. 


 


Täältä lainattuna: https://klaani.sonera.fi/t5/Yhteison-saannot-ja/Sonera-Klaani-digitaalisen-elaman-yhteiso/m-p/95618#U95618


 


Tutustu yhteisömme eri keskustelualueisiin ja niissä käytyihin keskusteluihin ja mieti mille alueelle kysymyksesi kuuluu. Jos aiheesta on jo keskustelua, lisää keskustelusi olemassa olevan ketjuun, pyri välttämään uusien ketjujen avaamista. Otsikoi kysymyksesi ytimekkäästi, probleemaasi kuvaavalla tavalla. Lisää kysymykseesi mahdollisimman tarkat tiedot, mitä on tapahtunut ja miten asia/ongelma ilmenee ja niin edelleen.


 


Ethän lisää viestiisi asiakastietojasi kuten asiakasnumeroa, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta etkä varsinkaan henkilötunnustasi. Laitteen IMEI-koodiakaan ei kannata laittaa näkyviin julkiselle foorumille.

eipä ollut mitään hyötyä taaskaan vastauksesta.

 

joo on resetoitu boksi ja modeemi, ei näy yhtään mitään.

netti toimii normaalisti.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Miten sinä luulet että joku voi vastata tollaiseen kysymykseen? 


 


Nyt tajuan että kyseessä on Sonera Viihde palvelu digiboxilla, mutta et voinut mainita ollenkaan sitä aloitusviestissäsi. Ihan hyvin voisi olettaa että sinulla Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelu, Sonera Viihde digiboxilla tai KaapeliTV. Suomeksi: Kirjoita kysymys ja kerro tarkasti mitä palvelu asiasi koskee.


 


---


 


Noh Sonera Viihde digiboxi palveluun kun et voi tehdä mitään muuta kuin resetoida ja resetoida, jonka oletkin jo tehnyt. Kun kanavat ei näy, tee vikailmoitus Omilta sivuilta ja odota jos joskus palvelu toimisi taas :)

Vastaa