soneraviihde.fi

  • 29 January 2016
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Kun katson tietokoneella soneraviihteestä itselle mieluista ohjelmaa (simpsoneita) Huomaan turhan usein, että kuva ja ääni ei ole synkassa. Kuva saattaa hypätä muutaman sekuntia takaisin. Ihan kuin se yrittäisi itse korjata tilannetta mutta ei vaan saa ääntä ja kuvaa sopimaan yhteen. Selaimen vaihto ei vaikuttanut. Muilla tätä ongelmaa? Kännykässä en ole tätä huomannut


3 kommenttia

Ei tule kyllä äkkiseltään mieleen että olisi tuommoista ollut. Mikä nettiyhteys sulla on käytössä koneella? Jos vain toista konetta löytyy niin kannattaa testata.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tossa tulisi mieleen, että nettiyhteys olisi mahdollisesti hidas. Millainen käyttämäsi nettiyhteys on (mobiililaajakaista, kaapelinetti, ADSL, valokuitu?) ja kuinka nopea se on, niin sopimuspaperilla ja käytännössä. Mahdollisesti Soneran nopeustesti on tuttu palvelu, kokeile vaikka sillä kuinka nopea yhteytesi käytännössä on.


 


Myös hidas tietokone voi aiheuttaa erikoisia tilanteita livevideon toistossa. Millainen kone käytössäsi on? Kerro esim. käyttöjärjestelmä, koneen merkki ja malli. Windowsissa näppäinyhdistelmä (windows-painike+pause) avaa tietokoneen perustiedot. Sieltä voit kertoa esim. suorittimen, muistin määrän yms. Älä kuitenkaan kerro tuotetunnuksia tai muita yksilöiviä, henkilökohtaisia tietoja.

nettiyhteys on soneran 100megan kuitu(ko). mitattuna 50m. yhteys koneelle toteutettu langattomasti modeemilta intenon lähettimellä/vastaanottimella. Koneen suorituskyvystä ei ole kiinni. Täytyy koittaa muijan läppärillä onko ongelmia. Voipi olla että tarttee langattomuus uhrata ja siirtyä 10metrin kissakutoseen

Vastaa