Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64394
Kirjoituksia 175117

spotify hävisiHighlighted

spotify hävisi

Kommentaattori
Viestejä 50 kpl

spotify hävisi

1/3

meninpä ostamaan uuden nopeamman boxin kun tuli netflix valikoihin....,kukaan ei sanonut että samalla häviää spotify sieltä valikosta.....!?ilm ei saa olla liian tyytyväisiä asiakkaita niin pitää rajoittaa,käyttäisin kumpiakin mut nyt en ilm spotifyä..

LAITTAISITTEKO BOXIN TIETOIHIN ETTEI SISÄLLÄ SPOTIFYÄ KUTEN VANHASSA ETTEI JONKUN TOISEN TARVII ENÄÄ PETTYÄ!!

2 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 455 kpl

2/3

Samaa ihmettelen minäkin. Miksi tässä uudessa mediaboksissa ei ole Spotify-sovellusta? Kun kerran aiemmissa digibokseissa se oli kuitenkin saatavilla. Onko mahdollista saada Spotify myös tähän uuteen boksiin? Onko tulossa?

0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 131 kpl

3/3

Tervehdys @arttu1971 ja @jarkko35!

On tosiaan totta ja valitettavaa, että Spotifyta ei ole tällä hetkellä uudessa boksissa. Sitä ei ollut mahdollista sellaisenaan siirtää uuteen boksiin, vaan se vaatii sovelluskehitystä. Yritämme luonnollisesti saada Spotifyn kuitenkin niin pian kuin mahdollista myös uuteen boksiin.

Boksien ominaisuudet löytyvät tällä hetkellä ainakin täältä https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv/laitteet-tv, mutta on kyllä aivan totta että esim. tilausvaiheessa olisi hyvä olla maininta tuosta Spotifysta. Kiitos vielä palautteesta!

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.