Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63970
Kirjoituksia 174239

telia tv bugi tallentaessa pilveen sekä kovalevylle?Highlighted

telia tv bugi tallentaessa pilveen sekä kovalevylle?

Kommentaattori
Viestejä 50 kpl

telia tv bugi tallentaessa pilveen sekä kovalevylle?

1/2

olen huomannut että jos laittaa tv tallentamaan jotain maksukanavaa kovalevylle ja menee sen jälk ohjelmaoppaaseen niin ei voi laittaa ilmaiskanavien pilvitallennuksia,sanoo että kovalevytallennus täytyy stopata että voi tallentaa??(siis pilveen)...,jos stoppaat kovalevytallennuksen niin voit ajastaa pilvitallennuksia ja sit taas kovalevytallennus päälle ja menetät osan ohjelmasta?siis eikö kovalevylle tallennettaessa voi tehdä ohjelmaopas ajastuksia pilveen?bugi?vai järjetön ominaisuus?

Edit JoonasLam: täsmennetty otsikkoa

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Telialainen
Viestejä 402 kpl

2/2

Hei @arttu1971 kun käytössä on TeliaTV laajakaistalla digiboksipalvelu tulisi jokaisella laajakaistatekniikalla onnistua ohjelmaoppaan kautta laittaa pilveen tallennuksia samalla kun kovalevylle tallennetaan sisältöä.

 

Mikäli laajakaista olisi toteutettu maksimissaan 24Mbit/s nopeudella toimivalla ADSL yhteydellä ei toisen kanavan katselu onnistu kun kovalevylle tallennetaan sisältöä. Pilvitallennuksiin tämän ei tulisi vaikuttaa.

 

Ongelman jatkuessa kokeile käyttää boksi virrattoman tai palauta laitteeseen tehdasasetukset.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.