Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65995
Kirjoituksia 178639

vuokraamon ruotsalaiset leffatvuokraamon ruotsalaiset leffat

Vakiokalustoa
Viestejä 79 kpl

vuokraamon ruotsalaiset leffat

1/2

silloin tällöin vuokraamoon ja esimerkiksi cmoren kirjastoon tupsahtaa tulla reilu läjä ruotsalaista kuraa elokuvien muodossa. kanavien kirjastoista en tiedä,voiko sonera vaikuttaa, mutta ainakin leffavuokraamosta löytyy kategoria "ruotsalaiset". Voisiko asialla hassutella niinkin, että nämä ruotsalaiset mestariteokset laitettaisiin vain ja ainoastaan tähän kategoriaan.JOS joku näistäkin mukamas haluaisi jonkin sortin korvauksen vuokran muodossa maksaa, joutaa selailemaan niitä omasta kategoriastaan. Jos kävisi niin, että kerrankin saisin tahtoni läpi, välttyisin huomattavalta määrältä ahdistusta, pelkoa ja tärinää, jota kyseiset liikkuvat kuvat aiheuttaa. Saattaisin jopa muutaman vuokrauksen enemmän tehdä, kun löytäisi helpommin Oikeita elokuvia.Kiitos.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Moderaattori
Viestejä 1 500 kpl

2/2

Nämä kanavapakettien ohjelmakirjastot on ohjelmayhtiöiden hallinnassa, eli itse säätävät sinne sopivat ohjelmat näkyville. Vuokraamonkin sisältö tulee hyvin pitkälti ulkopuoliselta toimijalta meidän käyttöömme. Toki näihin erilaisiin haku ja lajittelutoiminteisiin pystytään vaikuttamaan. Laitan tällaisesta lajitteluideasta ehdotusta eteenpäin meidän kehityspuolelle. Toki epäilen, että näitä mestariteoksia haluaa monikin katsella, koska niitä kuitenkin tarjolle tulee. Ymmärrän hyvin, että kaikki sisältö ei miellytä kaikkia 🙂

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.