Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Family_In_Sofa_Ipad_Headphones.png

Laajensimme elokuussa laajakaistamme saatavuutta. Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelun saa nyt tilattua yli miljoonaan kotitalouteen Suomessa.


Päivitetty tekniikka takaa katselunautinnon


Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelun mukana tulee IPTV-digiboksi, joka on edeltäjiänsä nopeampi ja tehokkaampi. IPTV:llä eli laajakaistatelevisiolla tarkoitetaan kaapelitelevisioverkkoon verrattavaa järjestelmää, joka tarjoaa tv-kanavia hyvällä kuvanlaadulla. Palvelun käyttö vaatii riittävän nopean laajakaistan ja pakettiin kuuluva Telian laajakaista takaa sen, että Telia TV -palvelu on vakaalla pohjalla. Palvelua käyttäessä digiboksille on varattu erikseen oma kaista toimivuuden varmistamiseksi



Digiboksin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Arris VIP 5305W -digiboksissa on UHD-valmius, joten voit vastaanottaa todella upeaa televisiokuvaa, kun käytössäsi on UHD-televisio ja televisiolähetys on UHD-tasoinen.

 • Digiboksin voi kytkeä myös langattomasti verkkoon, joten digiboksi voi olla eri huoneessa kuin reititin.

 • Tuki 5.1 äänille. Saat kaiken irti esimerkiksi Liigan uusitusta äänimaailmasta ja kotiteatteristasi.

 • Youtube-sovellus, joka kykenee näyttämään UHD-kuvaa.

 • Bluetooth-kaukosäätimen avulla säädät esimerkiksi äänenvoimakkuutta pienemmälle vaikkapa toisesta huoneesta käsin.

 • Kanavien tallennus verkkoon tai kovalevylle.

 

 KaukosäädinKaukosäädinDigiboksi on näppärän kokoinenDigiboksi on näppärän kokoinen

 

 

Pakettiin kuuluva reititinPakettiin kuuluva reititin 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä etuja palvelu tarjoaa minulle?

 

 • Palvelun avulla TV:n katselu on joustavaa ja monipuolista. Sisältöä voi katsoa samanaikaisesti kolmelta eri laitteelta kun otat käyttöösi maksuttoman Telia TV -sovelluksen.

 • Sovellusta voi käyttää älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja uusimmalla Apple TV:llä. Voit katsoa ohjelmia sovelluksen kautta Suomessa ja muualla EU-maissa.

 • Vastaamme laitteistosta niin kauan, kun palvelu sinulla on käytössä. Sinun ei tarvitse huolehtia palvelureitittimen tai digiboksin päivityksistä.

 • Jos et ehtinyt esimerkiksi Liiga-ottelua ihan alusta asti seuraamaan, voit valita katsotko lähetyksen alusta vai hyppäätkö suoraan live-tilanteeseen.

 • Ohjelmakirjastosta voit katsoa ohjelmia juuri silloin, kun sinulle sopii.

 

Monipuolista sisältöä kaikille

Palveluun on saatavilla erittäin kattava valikoima eri sisältöjä. Kaikki edulliset Liigan yhdistelmäpaketit on tilattavissa palveluun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit säästää kanavapakettien hinnoissa useita kymppejä kuukaudessa.

Videovuokraamosta voi vuokrata elokuvan muutamalla kaukosäätimen napautuksella. Paketin mukana saat maksutta yhden leffavuokran ja voit vapaasti valita elokuvan tuhansien vaihtoehtojen joukosta. Vai miltä kuulostaa elokuvailta takkatulen ääressä, kun vesipisarat ropisevat ikkunaa vasten?

 

Tarkista palvelun saatavuus ja tilaa se jo tänään!

 

Hyödyllisiä linkkejä:

Tilaa liigamatsit tästä

Koko kanavapakettivalikoiman löydät täältä

Telia TV -digiboksi laajakaistalla - Liigan tilaaminen ja käyttöönotto
Liigan kaikki yhdistelmäpaketit ja asiakasedut 

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Paras-katselukokemus-ja-kattavimmat-sisallot-Telia-TV-palvelulla/ba-p/173739
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 7 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla suorittamassa tietojenkäsittelyn opintoja.