Noah -leffa pätkii

  • 20 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Yritämme katsoa tarjousleffoista Noah (Hd). Se pätkii noin4 sek välein. Muissa leffoissa, ohjelmakirjastossa tai kanavilla ongelmaa ei ole. Sain neuvon soittaa vikailmoituksiin, joka on kuitenkin nyt jo suljettu. Mitäs pitäisi tehdä...


2 kommenttia

Oletko kokeillut myös eri selaimilla? Tarkoitatko tuota Soneran omaa leffakirjastoa? Katsotko sitä television kautta vai tietokoneen kautta, kannattaa kokeilla miten leffa pyörii jos katsot sen tietokoneen kautta, esiintyykö silloin myös pätkimistä. Ja jos mahdollista niin kannattaa myös kiinnittää nettikaapeli suoraan televisioon ja kokeilla ilman wlan-yhteyttä, koska wlan-yhteys antaa heikomman yhteyden kuin normaali kaapeli-yhteys.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Kerro missä palvelussa siis ongelma? Sonera Viihde (digiboksi) vai Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelussa?

Mikä on laajakaistasi tyyppi ja nopeus? Onko jossakin muualla suoratoistopalvelussa, esim katsomossa ongelmia? IPTV:n ongelmaan sinun kannattaa ainakin ensin käynnistää modeemi ja boksi uudelleen, virrat pois siis.

Jos sinulla on Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelun kanssa ongelmia, mikä on käyttämäsi laitteen merkki ja malli, käyttöjärjestelmä ja selain?

Vastaa