Telia tv digiboksi Laajakaistalla

  • 14 May 2018
  • 1 kommentti
  • 15 katselukertaa

Avoin kysymys Telialle ja telian verkkoja käyttäjille.

Minulla on tällä hetkellä Telia TV digiboksi (Arris) ja Laajakaista (TG799) toinen vuosi menossa.

Tosta digiboksista sen verran että kun ei Travel Channel, Eurosport 1 SD ja HD näy samaan hintaan niin vaihdan sen kaapelikorttiin. Miksiköhän ei ne kanavat ei ole digiboksin käytössä?

Voikohan digiboxista luopumisen jälkeen pitää TG799 -laitteen vielä käytössä laajakaistaa varten?

Vai pitääkö kaikki laitteet pakettina ensin lähettää Telialle takaisin ja pyytää sitten lähettämään uudelleen kyseinen laite takaisin käyttöön?

Ja sananen vielä tästä ns. Bonuskanavasta - Älkää lähettäkö kesällä (Kesä, Heinä, Elokuu) Lasten ja Golf -kanavoita (Taitavat niitä halvimpia kanavia näytettäviksi?) - EIKÖ siellä ole mitään muuta kanavaa näytettäväksi? - Kysympähän vaan.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Mikäli luovut Telia Tv digiboksi -palvelusta mutta jatkat edelleen laajakaista-asiakkaana, voit pitää tuon Technicolor TG799 - modeemin itselläsi ns. Smart -modeemina.  Modeemin hinta on tuolloin 1 eur/kk.


 


Mitä tulee Travel Channeliin niin meillä on oikeudet näyttää sitä vain kaapeliverkossa. Muidenkin kanavien osalta kyse on sopimusasioista. Bonuskanavien kohdalla käydään myös neuvotteluita tämän tuosta. Näiden esittämiseen liittyy myös montakin eri asiaa. Kanavayhtiöt yleensä ehdottavat jotain tiettyä kanavaa jota haluavat esitettävän bonuskanavalla. Toiveita ja mielipiteitä on monia. Toiset nimenomaan haluavat lastenkanavia ja golfia kesäaikaan ja toiset sitten taas ei. Palautteet otetaan kuitenkin aina huomioon, kiitos siis myös sinulle!


 

Vastaa