Viasat Explore HD ?

  • 17 April 2015
  • 8 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Mitä tapahtui Viasat Explore HD -kanavalle ? Se näkyi aikasemmin kanavalla 333? Hävisi jossain vaiheessa.

 


8 kommenttia

Kokeileppa löytyiskö kanavapaikalta 311?

Ei ole 311-kanavallakaan. Ainoat lähellä olevat on BBC Brit 301, TV1HD 401.

Myöskään MIX-valikosta ei ko kanavaa löydy.

Se tuli ja meni. Mielestäni se hävisi joskus pari viikkoa sitten.

Laitteet on buutattu lähipäivien aikana, sekään ei tuonut sitä takaisin :)

 

Eli sulla oli mix-paketti? Siihen saa vain tuon normi viasat explorer kanavan eli ei hd:ta. En tiedä milloin on tuosta paketista hd-kanava hävinnyt.

joo, MIX. Huomasin vaan vahingossa jonkun aikaan siten että kanavalla 333 oli HD Explore kanava mutta sitten se sieltä hävisi, ilman että mitään muutin. En sitä nytkään mistään Soneran sivulta edes löytänyt. Kuuluuko mihinkään pakettiin.

MIX:sä on vain normaalikanava.

omituista.....

 

 

@hyvintoimiitaas Kanavakartoista kurkkasin, että Viasat Kulta-paketista löytyy HD-versio Explorer-kanavasta. Mutta kun katson kanavapaikkalistaa, ei kanava osu silmään sieltä millään :smileysurprised:


Laitoin tästä kysymystä eteenpäin, varmistellaan mikä on homman nimi.

Kyllä minulla ainakin näkyy kaapelissa juurikin paikalla 311. Ja on näkynyt koko huhtikuun ajan tuon Discovery-sotkun korvauksena. Samoin Vsat History HD (310) ja Nature HD (312), vaikkei Sonera noita HD versioiden näkyvyyttä erikseen mainostanutkaan.

 

Juu, kyllä, sain vastauksen, ja kanavapaikalta 311 löytyy Explore HD. Näissä on saatavuuskohtaisia eroja, eli ihan kaikkialla Suomessa tuo ei vielä näy, mutta jos sinulla @hyvintoimiitaas on aiemmin se näkynyt, niin pitäisi löytyä edelleen. Olikos sinulla kaapelitv, vai Sonera Viihde? Kaapelissa voisi kokeilla tehdä kanavahaku uudelleen, Viihteessä taas on omat kikkansa, jolla kadonnut kanava saadaan takaisin, ohjeita löytyy täältä.


 

Explore HD näkyi kanavalla 333, sitten hävisi. Kyseessä Sonera Viihde.

Ohjeessa mainittu digiboksin resetoiminen EI toimi VIP1003- ja 1853 mukaisesti, mitään sinistä ruutua ei tule vaikka menu-näppäintä painaa kokoajan bokin käynnistyessä.

 

Kanava 311 koskee siis varmaan kaapelia?

 

En oikein ymmärrä ettei osata sanoa pitääkö kanava löytyä vai ei. Turha se on resetoida bokia ja yrittää kaikenlaisia omituisia systeemejä sadakseen kanavan takasin jos se ei edes pitäisi enää näkyä.

 

Ole kyllä aina ihmetellyt ettei digiboksissa ole edes virtanäppäintä, ei ole kovin tervettä aina kiskaista virtajohtoa irti. Autossakin on avain ja virtalukko ettei tarvi akun kenkiä kiskoa irti. Hyvin suunniteltu digiboksi. Ihme ettei löydy markkinoilta parempaa vaihtoehtoa.

Vastaa