peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152377 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Viat ja parannusehdotuksetUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-01-2019
Kirjoituksia: 4
1/7

Viat ja parannusehdotukset

Listaa tähän asti havaituista digiboxin ja palvelun vioista ja muutama parannusehdotus.

 

Viat

  • Kaukosäätimen painallukset moninkertaistuvat ja esim. Tallennus saattaa kelata tunnin eteenpäin yhdellä painalluksella 

 

  • Kanavien äänenvoimakkuus eroaa toisistaan 
  • Jos tallenne on pitkään pausella, ohjelman toiston jatkuessa tulee hetken päästä virhe ja toisto pitää aloittaa uudestaan 
  • Kanavan vaihdon jälkeen kestää joskus useita sekunteja, ennen kuin ääni kuuluu 
  • Tahmailee valikoissa, tiedon syötössä ja yleisestikin. 
  • Netflix- sovellus tahmaa soitossa joskus, kun kohtaus vaihtuu.

 

     Parannusehdotukset: 

 

  • Nelosen kanavat eivät näy ilman tallennusta. 
  • Boksilla tai sovelluksella ei voi tehdä toistuvia tallennuksia 
  • Tallennusohjelmointi muutenkin alkeellinen. Esim. Ei hakuja tai kohdekansioita 
  • Areena, ruutu, katsomo olisi kiva lisä 

Plussaa

* Kuvanlaatu pääosin hyvä

* Liiga toimii

0 tykkäystä
6 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 373
2/7

Vs: Viat ja parannusehdotukset

Heippa @Ripa112 Kiva kun löysit meidän Yhteisön ja tervetuloa seuraamaan kirjoituksiamme sekä kommentoimaan niitä Hymiö Onnellinen

 

Kiitän saamastamme palautteesta - olet ajantasalla vikojen listauksen suhteen. Ne kuuluvat osittain ominaisuuksiin. Osa saattaa johtua yhteydenlaadusta, miten digiboxia /palvelureititintä käytät (kaapelin kanssa vai langattomasti ja onko palvelurreitittimen asetus 2,4GHz vai 5GHz).

 

Kiva kuulla, että löysit positiivisena Liigan toimivuuden Hymiö Onnellinen 

 

Laitetaan aina kehityskohteita, asiakkailta saamiamme palautteita laitteiden /palvelujen toiminnallisuuksista eteenpäin päättävälle taholle. Ne ovat meille hyvin tärkeitä palautteita, koska ilman niitä emme voisi kehittyä. 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-01-2019
Kirjoituksia: 4
3/7

Vs: Viat ja parannusehdotukset

Jaa ne ovatkin ominaisuuksia, jotka on siis suunniteltu alkuperäiseen tuotteeseen. Sen, kuka suunnitteli kaukosäätimen jumittamisen, voi toivottaa alimpaan ehmettiin.

Voisi joku suunnitella sitten paremmin toimivan tilalle?

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-01-2019
Kirjoituksia: 4
4/7

Vs: Viat ja parannusehdotukset

Hyvä, että haluatte kehittyä. Sitten olisi aika alkaa sanoista tekoihin. Onko jossain aikataulua nähtävillä korjausten ja uusien ominaisuuksien suhteen? Ns. Roadmap?  Miten muuten voin luottaa siihen, että asioille oikeasti tehdään jotain?

Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎10-06-2013
Kirjoituksia: 249
5/7

Vs: Viat ja parannusehdotukset

Hienoa että telian aspa on ottanut käyttöön sanan ominaisuus selvien vikojen kohdalla. Ylimielisyys senkuin lisääntyy. Ok nelosen näkymättömyys livenä on ominaisuus mutta todellisuus on että ette halua maksaa/tehdä sopimusta.

Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎05-05-2015
Kirjoituksia: 114
6/7

Vs: Viat ja parannusehdotukset

Tuo kaukosäätimen toiminta on kyllä mystistä. Ohjelmaoppaassa esim. pitkällä painalluksella alaspäin se etenee hitaasti ja jää hyppimään niitä kanavia eteenpäin vielä painalluksen jälkeen, mutta esim. tallennelistauksessa lista etenee nopeasti tasan sen verran mitä on painettukin. Kyllä tuon ohjelmaoppaan pitäisi toimia samalla tavalla kuin tallennelistauksen.

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-01-2019
Kirjoituksia: 4
7/7

Vs: Viat ja parannusehdotukset

Yksi vika on jo korjattu sentään. Alunperin joskus kanavan vaihdon yhteydessä teksteistä meni grafiikka hajalle. Näkyi vaan hennot rajat ja lukeminen oli erittäin haastavaa. Korjaantui kanavanvaihtelulla. Release notesit olisi kiva nähdä.

0 tykkäystä