peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152378 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

nhl extra kanavatUusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎12-11-2015
Kirjoituksia: 17
1/2

nhl extra kanavat

minkä takia ei tule kaikkia pelejä? nytkin parhaillaan menossa los angeles- ottawa, muttä extra kanavat ovat tyhjiä. kaksi muuta peliä tulevat normi kiekkokanavilta ?

 

aiemminkin on ollut, että kun useampi peli, extra kanavilta ei ole tullut mitään.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 96
2/2

Vs: nhl extra kanavat

Viasat supisti vähän lähetyksiään ja ihan kaikkia pelejä ei televisioida. Osa extrakanavista lopetettiin kokonaan ja viideltä kanavalta tulee ohjelmaa. Suurin osa peleistä kuitenkin näytetään kanavilla, Viasatin tv-tiedoista näkyy mitkä lähetykset näytetään. Esim telkku.com:issa. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä