peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151444 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miten eroon Telian roskaposteista?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎07-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/3

Miten eroon Telian roskaposteista?

Morjesta. Jouduin vaihtamaan hetki sitten Elisalta Teliaan nettiliittymäni koska muuten en olisi nettiä saanut uuteen asuntooni. Yheys pelaa kyllä ihan hyvin, mutta alan kyllästymään Telian jokapäiväisiin roska-mainosposteihin, tänäänkin tuli aivan tyhjänpäiväinen sähköposti "Markkinointiviestinnän tiimi esittäytyy". En löydä mistään vaihtoehota missä pääsisin lopettamaan Telian mainospostit. Löytyykö tähän jotain ratkaisua vai tarviiko ne alkaa merkaan roskapostiksi?

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 652
2/3

Vs: Miten eroon Telian roskaposteista?

Moi @J1234W ja tervetuloa Yhteisöön!

Markkinointiluvat saat pois päältä ja takaisin päälle näin:

 

  1. Lataa itsellesi Minun Telia –sovellus ja hallinnoit asioitasi vaivatta. Sovelluksessa valitse ”Oma profiili” -> ”Asiakastiedot” -> ”Tietoa Telian asiakaseduista (Markkinointilupa)”.
  2. Klikkaa itsesi osoitteeseen telia.fi ja kirjaudu sisään esimerkiksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse kohta ”Omat tietoni ja asetukset” -> ”Tietoa Telian asiakaseduista (Markkinointilupa)”.
  3. Voit myös pirauttaa meille numeroon 020 690 400, ottaa yhteyttä chatin kautta tai poiketa lähimmässä Telia Kaupassa. Kaikki yhteystiedot löydät täältä.

Markkinointiluvasta voi toki olla myös hyötyä. Kannattaa lukea niistä lisää täältä.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎07-11-2018
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: Miten eroon Telian roskaposteista?

Ei minulle ole mitään hyötyä Telian markkinointiteamista kertovista roskaposteista mutta kiitoksia, kokeilen moisia. 

0 tykkäystä